Gallery

Cu SPF-ul dat, gradual, la maxim!

Oricine mă cunoaşte stie că, atunci când aud de protectie solara, văd… roz în faţa ochilor şi mi se dilată pupilele. Da, recunosc, sunt dependentă de produsele BUNE cu SPF50. Le folosesc din plin, cât e anul de lung. Şi bine fac!

DE CE PROTECŢIE SOLARĂ?
Există mitul că, dacă e înnorat, sau esti la munte, sau e iarnă, nu ai de ce să mai foloseşti creme cu factor de protecţie solară.
Idei preconcepute complet greşite şi dezastruoase pentru pielea ta! Căci, atâta timp cât este lumină afară, înseamnă că razele soarelui, inclusiv cele novice, ajung şi ele la noi.
Haide să le întâmpinăm cu garda sus şi dotate cu toate armele eficiente – cu produse dermato-cosmetice de calitate, performante, cu grad ridicat de toleranta la nivelul pielii, supuse unor teste de compatibilitate riguroase, fără parabeni sau substante cu potential daunator asupra sanatatii!
Pentru ca pielea să ne fie sănătoasă şi protejată întreaga zi.
Fără arsuri, fără pete hiperpigmentare, fără a o expune, a o agresa şi a o îmbătrâni.

La dependenta mea de creme cu protectie solara maxima, nu e, deci, de mirare că m-am bucurat extrem de mult când am aflat de Noresun Gradual UV – prima gama de produse dermato-cosmetice foto-adaptative care întrunesc toate principiile şi exigenţele mele de la o gamă de protecţie solară! Evident ca m-am grăbit să aflu cat mai multe despre ele si sa le testez imediat!

CE ESTE NORESUN GRADUAL UV?
NORESUN GRADUAL UV este o gama revolutionara de produse dermato-cosmetice dedicate protectiei solare graduale, ce mizeaza pe un complex foto-adaptabil de ultima generatie, pe care am descoperit-o prin Optimashop – cel mai nou boutique-concept de health&beauty din Romania.

O GAMA CU PROTECTIE… GRADUALA!
Gama Noresun Gradual UV
cuprinde lotiuni cu texturi non-grase si usor de aplicat, 100% rezistente la apa si adaptate tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibilizate sau fragilizate:
Crema Noresun Gradual UV SPF 50+, 46 lei, (pentru adulti si copii) – ideala pentru pielea deschisa la culoare,
Lotiunea Noresun Gradual UV SPF 30, 42 lei (pentru adulti si copii) – dedicată pielii inchise la culoare sau bronzate
şi Crema minerala pentru fata si corp Noresun UV Protect 50+, 48 lei.

PROTECŢIE SOLARĂ HIGH-TECH
Succesul laboratoarelor de cercetare si dezvoltare Noreva din Paris se datoreaza expertizei echipelor de specialisti (care concep formule bazate pe cele mai recente descoperiri in medicina şi dermato-cosmetică).
Dar si numeroaselor patente obtinute de-a lungul anilor pentru produsele cu rezultate uimitoare in tratarea afectiunilor dermatologice sau estetice: dermatita seboreica, atopie, acnee, pete pigmentare, riduri profunde sau fragilizare extrema a epidermei.

APA? UN FRUCT? UN COCKTAIL RACORITOR?
CE AI SPUNE DE… O LOTIUNE CU PROTECTIE SOLARA CARE SE ADAPTEAZA NEVOILOR PIELII TALE SI CONDITIILOR DE EXPUNERE LA SOARE?

Da, da, ai citit bine!
Caci Noresun Gradual UV este prima gama de produse hi-tech, ultr-performante de protectie solara, capabile sa se adapteze la intensitatea radiatiilor UV.
Mai mult decat atat, produsele Noresun Gradual UV permit bronzarea impecabila si isi propun un maxim de protectie prin stimularea apararii naturale.
Căci, să nu uităm, un factor de protectie ridicat trebuie neapărat adaptat conditiilor, orei, intensităţii soarelui si duratei de expunere la soare.

Noresun Gradual UV contine mai putine filtre chimice, pentru o protectie sporita, sanatoasa si 100% garantata, pentru o mai buna stabilitate, chiar si in timp ce faci activitati fizice in aer liber, fie că este vorba de înot, tenis, scuba-diving ori parasailing.
Indiferent de factorul UV pentru care optezi, SPF 50+ sau SPF 30, nivelul de protectie se mentine in aceiasi parametri gratie capacitatii adaptative unice si a foto-stabilitatii dovedite.

SFAT:
În cazul bailor in mare sau in piscina, cremele Noresun nu mai trebuie reaplicate de fiecare data cand se revine la sezlong, efectul fiind garantat intre doua sesiuni de inot de cate 20 de minute.

Pe scurt, Noreva a pus la punct un complex unic, ultra-performant, denumit MELAN-OX 24.
100% ştiinţă şi protecţie, cremele Noresun permit intensificarea activitatii filtrelor solare, protejarea ADN-ului si stimularea regenerarii celulare, pentru o protectie solara 100% eficientă.
Şi 100% inteligenta, căci acţiunea loţiunilor Noresun este graduală şi se adaptează.
Astfel, în conditiile unei expuneri intense, filtrelor solare fiind intensificate, stimulate, iar, in conditiile expunerii moderate, protejând celulele impotriva radicalilor liberi, fortificand sistemul natural de aparare a organismului si optimizand functiile epidermei.
Pentru o lungă şi protejată vară fierbinte!

Produsele Noresun sunt disponibile şi în Romania prin Optima Derma Line, atat in farmacii, cat si in magazinul online optimashop.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *