Quote

Cu Rowenta e posibilă epilarea eficientă, cu efecte profi și de lungă durată, la tine acasă

Adio, programare la salon! Adio, fire de păr inestetice! E momentul să spunem “Adio” stresului epilării clasice, neplăcute și dureroase, căci Rowenta ne răsfață și ne pune la dispozitie soluții inteligente și eficiente, pentru o epilare profesionistă chiar la noi acasă. Rowenta Instant Soft Compact, epilatorul modern și performant de ultimă generație, poate fi folosit ușor și eficient, asigurându-ți rezultate profesionale și o piele catifelată pe termen lung, prin îndepărtarea rapidă și semi-permananentă a firelor de păr nedorite.

Blând cu pielea, nemilos cu firele de păr
Nu trebuie să aștepți câteva luni și mai multe sesiuni neplăcute de epilare. Cu Rowenta Instant Soft Compact, rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință și pentru mult timp! Lasă tehnologia de ultimă oră să lucreze în avantajul tău și să îți protejeze și răsfețe pielea chiar în timp ce îndepărtează firele de păr.
Testat și aprobat dermatologic conform celor mai ridicate standarde, aparatul Rowenta Instant Soft Compact foloseşte metoda sigură și eficientă cu IPL (lumina intens pulsată), prin care aplică impulsuri delicate de lumină, dozate eficient chiar la rădăcina firului de păr. Îi inhibă astfel creşterea, fără durere, fără riscul de ardere, fără grija firelor care reîncep să crească.
Pe scurt, Fascicul de lumină concentrat folosit de Rowneta este o tehnologie avansată și inovatoare, care asigură focalizarea chiar pe firul de păr ce trebuie îndepărtat, pentru rezultate rapide și performante.


Epilare uniformă și eficientă

Datorită performanței ridicate a tehnologiei exclusive IPL și a sistemului inovator cu rolă de distanţare exclusivă, ce garantează precizia epilării, nu vei rata nicio suprafață a pielii și nu vei trece de două ori peste aceeași zonă.
Pentru și mai multă siguranță, Rowenta Instant Soft Compact include şi un detector care blochează impulsul luminos, pentru a evita arderea, dacă pielea este prea bronzată sau închisă la culoare ori dacă aparatul nu a intrat în contact deplin cu pielea. În plus, și ochii, și pielea sunt protejate în timpul epilării datorită filtrului UV de înaltă performanță încorporat în aparat.
În siguranță pentru piele!
Epilarea cu lumină intens pulsată utilizează un spectru de emisie larg, blând cu pielea, dar eficient în îndepărtarea firelor de păr. Astfel, cu epilatorul cu IPL Rowenta Instant Soft Compact beneficiezi de această tehnologie sigură și eficientă chiar acasă, confortabil și fără griji și cu rezultate sigure, ca într-un centru profesionist.


Ce mai trebuie să știi înainte de epilarea cu IPL?

Este recomandat ca pielea să nu fi fost în ultimele 4 săptămâni expusă la soare sau la razele UV ale solarului, să nu aibă iritații, răni sau afecțiuni medicale. Alunițele trebuie protejate cu plasturi și orice bijuterie trebuie îndepărtată înaintea ședințelor de epilare. Pentru o eficientizare maximă a pulsațiilor luminoase asupra rădăcinii, înainte de epilarea cu IPL poți tunde firele de păr până ajung la o lungime de 5mm. și poți repeta sesiunea după două săptămâni, pentru că nu toate firele cresc în același timp. Iar pentru întreținere, poți reaplica ședința de epilare peste câteva luni.
Concluzia? Instantaneu, soft, simplu și eficient! Fără fire nedorite de păr, fără durere și în deplină siguranță, cu epilatorul Rowenta Instant Soft Compact.
Lasă tehnologia de ultimă oră să lucreze în avantajul tău – prin epilatorul Rowenta Instant Soft Compact!
www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *