Gallery

Croaziera Ghivenchy

CROAZIERA GHIVENCHY
Vara asta, facem o haltă de vară înainte de a pleca într-o nouă Croazieră pe marea de beauty. O croazieră multicoloră şi multi-senzorială, la care Ghivenchy ne invită, sub mângâierea soarelui.

O CROAZIERĂ MÂNGÂIATĂ DE LUMINA SOARELUI
Îţi poţi aduce chiar tu vara în viaţă oricând vrei.
Cum?
Cu un zâmbet, cu o atitudine plină de optimism şi cu lumina potrivită din privirile şi de pe chipul tău.
Căci lumina este întotdeauna o sursă de optimism, de sănătate a trupului şi sufletului.
Iar CROISIÈRE – beauty croaziera în care ne invită Ghivenchy – stă sub semnul luminii care ne sărută chipul cu un trio formidabil şi însorit:
BRUME BONNE MINE, un complex iluminator care se alătură gelului MISTER RADIANT şi pudrei BONNE MINE.

1, 2, 3… DĂM START SOARELUI!
SPRAY BONNE MINE

Un spray pudră care conferă pielii strălucirea naturală plină de sănătate, ca un sărut îndrăzneţ al soarelui pe tenul, gâtul şi decolteul tău. Şi cel mai nou membru al familiei CROISIERE, plecate în croaziera frumuseţii.
Pulverizată din sticluţa sa negru cu bronz, BRUME BONNE MINE te va învălui într-o pulbere fină , strălucitoare, catifelată, luminoasă.
Tips&tricks:
Agită bine înainte de a folosi strayul.
Pulverizează de la 20cm de corp, pentru o distribuire uniform.
Ţine ochii închişi când aplici… ca şi când ţi-ai pune o dorinţă… care îţi va fi împlinită imediat ce deschizi ochii şi te priveşti în oglindă: the wow look!

PUDRA BONNE MINE
O pudră care îţi aduce şi menţine întreaga zi chipul radiant scăldat în soarele unei dimineţi de vară. Iuminează şi uniformizează nuanţa tenului. Şi… pur şi simplu nu se vede că o porţi. E ca un secret pe care nimeni nu ţi-l poate ghici!
Tips&tricks:
Pentru aplicare, foloseşte peria Kabuki de la Givenchy – este ideală pentru textura pudrei.
Aplic-o pe întreaga faţă, dinspre centru spre conturul feţei. Şi nu uita nici de urechi, gât şi umeri, dacă îi porţi dezgoliţi .
O poţi folosi şi pentru un effect de îmbojorare, pe post de blush.
Alege oricare dintre nuanţe ţi se potriveşte mai bine tenului: No. 1 PREMIÈRE CROISIÈRE, No. 2 DOUCE CROISIÈRE, No. 3 AMBRE CROISIÈRE sau No. 4 EXTRÊME CROISIÈRE.

MISTER RADIANT VISAGE
Mister Radiant Visage e parcă definiţia însăşi a strălucirii tenului. Un gel special pentru tine, cu o textură unică, cu microparticule şi cu pigmenţi care parcă se dizolvă şi se fac una cu pielea ta.
În funcţie de câte straturi aplici, îţi aduce pe faţă de la lumină până la un efect natural de bronz.
Tips&tricks:
Foloseşte această sursă de prospeţime şi lumină pentru tenul tău, aplicându-l şi pe gât, nu doar pe faţă. Astfel, efectul va fi mult mai natural, mai uniform.

LACURILE DE UNGHII GIVENCHY
Şi FARDURILE PHENOMEN’EYES WATERPROOF

2015 aduce Croazierei Ghivenchy un plus de joie de vivre. Bucuria de a trăi vara la maxim se regăseşte în cele două ediţii limitate ale anului:
2 nuanţe de lacuri de unghii GIVENCHY, extrem de luminoase: Croisière Sensation amintind de razele soarelui şi de nuanţele vii ale coralilor, în timp ce Aquatique turquoise are transparenţa apelor din mările exotice.
Şi cealaltă ediţie limitată 2015, PHENOMEN’EYES WATERPROOF Black shade: o invitaţie chic şi efervescentă la vacanţă.

GELÉE şi GLOSSURILE INTERDIT
Gama GELÉE D’INTERDIT este îmbogăţită, sezonul acesta, de 3 nuanţe noi care îmbie la o călătorie unică.
E vorba despre rozul perlat Blazing Coral, dulceaţa lui Sorbet Pink si farmecul interzis al lui Forbidden Berry, aşternute pe buzele noastre şi strălucind atât de natural!
De asemenea, 3 nuanţe noi de GLOSS INTERDIT vin, cu pigmenţii lor intenşi, în completarea gamei: bejul Secret Nude şi două rozuri sofisticate, Pink Evocation şi Fancy Pink.

Lasă vara să se aştearnă pe chipul şi la picioarele tale. Lasă-te sărutată şi mângâiată de razele blânde ale soarelui, într-o Croazieră pe oceanul de frumuseţe!
Nu sunt sfaturile mele, ci imboldurile pe care le-am perceput când am descoperit noua gamă estivală plină de tentanţii – Croisiere de la Ghivenchy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *