Gallery

Crăiasa Zăpezii

Dacă e să întrebi pe oricine de unde vine Crăiasa Zăpezii, o să îţi răspundă instantaneu “Din Danemarca!”. Că doar acolo, în ţinuturile de gheaţă daneze din nord, i-a descoperit Hans Christian Andersen povestea şi ne-a dezvăluit-o şi nouă.
Tot din Copenhaga, Danemarca, vin şi bijuteriile PANDORA. Aşa că mi se pare absolut normal ca întreaga colecţie a acestei ierni de la Pandora să fie inspirată de aceeaşi frumuseţe a unui tărâm îngheţat, de aceeaşi poveste cu stil a Crăiesei iernilor.

FRUMUSEŢEA NATURII TRANSFORMATĂ ÎN BIJUTERII STRĂLUCIND PRECUM GHEAŢA.
Însufleţită de emoţie şi de atenţia pentru detalii, colecţia Pandora din iarna 2015-2016 înfăţişează un tărâm îndepărtat, îngheţat în timp, poleit cu pietre sclipitoare şi cristale colorate.
Urmând tendinţele actuale din modă, designerii au gândit o serie elegantă şi decorativă de bijuterii care par sculptate în gheaţă, împodobite cu cristale translucide montate în talismane, inele, cercei şi pandantive cu tăieturi clasice.

În acest sezon, PANDORA aduce combinaţii de culori captivante şi ornamente îndrăzneţe în noua Serie Fulg Cristalizat. Asemeni unui peisaj tainic, cu mici boboci îngheţaţi în timp, acoperiţi de zăpada proaspăt aşternută, fulgii de nea sunt imortalizaţi în noua serie de bijuterii de la PANDORA, prin straturi de cristale de culoare albastru îngheţat şi pietre de zirconiu cubic transparent.

Combinând pietre cu tăieturi în formă de pară sau multifaţetate, această serie plină de dramatism cuprinde un inel, un talisman pandantiv, cercei, precum şi un talisman rotund, toate realizate din argint 925 şi finisate manual.
Indiferent pe care îl alegem pentru a ne completa o ţinută de zi sau una de seară, bijuteriile PANDORA cu fulg de zăpadă devin imediat detaliul semnificativ prin care să ne exprimam stilul şi personalitatea.

…Iar Pandora continuă să ne spună povestea, în noi şi noi moduri, sezon de sezon – poveşti ce ne poartă într-un univers al bijuteriilor ornamentate şi delicat meşteşugite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *