Quote

Crăciunul are poveste cu aer nordic la JYSK

POVESTEA JYSK
Aveam 2 ani când JYSK a deschis, în 1979, primul său magazin, în Aarhus, Danemarca. Cu siguranță habar nu aveam eu pe atunci despre Danemarca și decorațiunile interioare, însă decorurile vesele de Crăciun erau bucuria mea (ca a oricărui copil din lume), iar pe Moș Crăciun îl așteptam cu emoții și ochii laaaarg deschiși.

Se pare că lucrurile s-au schimbat… extrem de puțin de atunci și până acum. OK, între timp am cu 38 de ani mai mult 🙂 🙂 Tot între timp am vizitat Danemarca, Suedia, Finlanda și Norvegia și am văzut acolo, în miez cald și luminos de vară, o mulțime de magazine dedicate Crăciunului, în dulcele stil nordic. Am aflat toate legendele legate de această sărbătoare, m-am bucurat an de an de magia ei și încă mă mai bucur ca un copil de daruri, încă mai împodobesc bradul, an de an, încă trăiesc cu intensitate maximă aceste clipe superbe.

JYSK - colectia de Craciun 2017 Nordic Mood

JYSK – colectia de Craciun 2017 Nordic Mood

Și iată că, în prag de noiembrie, am redescoperit atmosfera caldă de Crăciun, cu aromă de vin fiert cu scorțișoară, cu brad împodobit și casă superb decorată, gata să îl primească pe Moșul cum altfel dacă nu… prin JYSK România. Da, exact JYSK cel care a recreat pentru o seară, fix în centrul Bucureștiului, la Maison 13, o atmosferă cossy de poveste, specială pentru lansarea colecției de accesorii și decorațiuni de Crăciun Nordic Mood.

Și, tot acum, am mai aflat o poveste frumoasă, despre care nu aveam nici cea mai vagă idee: JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitate, onestitate și conștiinciozitate.

NORDIC MOOD
O seară frumoasă, în care m-am bucurat din plin și am admirat fiecare colțișor și element decorativ din camerele amenajate în stil scandinav și m-am lăsat deja învăluită de atmosfera de sărbători specifică țărilor nordice.

Colecția Nordic Mood by JYSK, inspirată din tradițiile nordice, caracterizată de un mix de materiale și culori care accentuează sentimentul de sărbătoare, a fost prezentată într-un mod inedit. Așa cum povesteam mai devreme, spațiul Maison 13 a fost în totalitate decorat cu piese de mobilier, accesorii și decorațiuni JYSK, printre care și elementele cheie ale colecției Nordic Mood: sfeșnice, perne deco și pături cu imprimeuri de iarnă, elfi, moși, ghirlande luminoase, coronițe de brazi, pomișori de lumini și multe alte decorațiuni specifice Crăciunului.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS JYSK

Este clar că iarna ne duce cu gândul la confort și căldură, iar noile produse JYSK exact asta încearcă să transmită: sentimentul pe care îl ai când te relaxezi într-o casă călduroasă. Începând din noiembrie, la JYSK găsim decorațiuni de Crăciun cu care să creez din timp acea atmosferă specială de Sărbători. În Danemarca, țara din care provine JYSK, perioada Crăciunului este una specială, este apogeul sezonului hygge.

Hygge înseamnă să te bucuri de momentele petrecute acasă alături de cei dragi, să ai un confort sufletesc datorită unei companii plăcute, unor mâncăruri și băuturi bune și unui mediu cald și primitor. Hygge e un concept specific danez, dar de atmosfera hygge se poate bucura oricine. De aceea, în noiembrie și decembrie punem accent atât pe produsele pentru casă – mobilier, decorațiuni, textile, corpuri de iluminat etc. – cât și pe accesoriile speciale de Sărbători, disponibile într-o gamă variată și la prețuri accesibile.

La evenimentul de descoperire în avanpremieră a atmosferei feerice de la JYSK și a colecției de decorațiuni de Crăciun Nordic Mood, alături de Ioana Maria Moldovan, Alexia Talavutis, Eli Roman, Adina Halas, Andrei Leonte, Kiki Cioran, Andrei Nourescu, Camelia Bălțoi, Andrei Nourescu, Simona Dragomir, Olivia Niță, Sasha Borona am descoperit atmosfera prietenoasă și primitoare hygge: vin fiert, muzică în surdină, confortul materialelor, decorul feeric dat de lumânările și ghirlandele luminoase.

SĂ NE BUCURĂM DEJA DE CRĂCIUN
După ce în 2007 a deschis primul magazin în România, la Oradea, JYSK are deja, anul acesta, 51 magazine în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.
Toate produsele noii colecții sunt disponibile și în magazinele JYSK și pot fi văzute online pe site-ul retailerului, jysk.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *