Quote

Crăciunița sexy

seven sins

seven sins

Revelionul… Seara dintre ani este din ce în ce mai aproape, iar legenda spune că pentru a avea noroc tot anul, lenjeria intimă pentru această seară importantă trebuie să fie nouă și în nuanțe seducătoare de roșu. SevenSins.ro propune pentru acest eveniment piese de lenjerie intimă sexy feminine, create din texturi fine precum, dantela cu diverse inserții seducătoare de satin sau catifea.

Atitudinea pentru noul an trebuie să fie puternică, plină de energie și sexy, iar lenjeria intimă este impulsul de stare de bine de zi cu zi. Fie că este vorba despre seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile și incitante sau corsete îndrăznețe, piesele de lenjerie intimă speciale oferă încredere de sine și un tonus excelent.

Piesele de lenjerie intima sexy de pe SevenSins.ro sunt un cadou ideal de Craciun, dar si pentru seara de Revelion, cand un set rosu va atrage incredere in sine si intr-un an perfect.

Piese de lenjerie intimă create din dantelă roșie, seducătoare

Roșul este cea mai intensă nuanță din spectrul cromatic și este consacrat ca fiind nuanța pasiunii, a seducției și a delicateții. Fie că este vorba despre roșu aprins, burgundy sau roșu regal, toate aceste nuanțe definesc feminitatea absolută și transformă orice set de lenjerie intimă într-unul extrem de seducător.

Propunerile SevenSins.ro pentru seara dintre ani sunt seturile de lenjerie intimă elegante, alcătuite dintr-un sutien tip balconette, sau bralette, portjartier și dresuri fine, care completează ținuta. Din punct de vedere cromatic, SevenSins.ro recomandă pentru Anul Nou diverse nuanțe de roșu, de la cel deschis, “cireașă”, la cel închis burgundy, alături de inserții fine din dantelă, mătase, catifea sau satin. Îmbinările dintre roșu și nuanțe neutre precum negru, alb sau crem rămân actuale și extrem de rafinate.

O altă propunere SevenSins.ro sunt body-urile sexy, care păstrează tonalitatea nuanțelor de roșu și sunt o adaptare a corsetelor, create să accentueze talia și să ofere imaginea de clepsidră mult dorită de către toate femeile. Așadar, o astfel de piesă de lenjerie intimă este ideală pentru a marca talia sub o rochie tip creion. Texturile alese pentru aceste piese trebuie să fie comode, chiar dacă acestea se mulează, materialul trebuie să fie alcătuit din țesături fine. Body-ul oferă siguranța că liniile corpului sunt conturate și definite, iar talia și șoldurile sunt frumos modelate, conturând o siluetă senzuală

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și lenjerie intimă sexy. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 60.000 clienți din toată țara.
Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *