Gallery

Crăciun Galactic la Sephora

Sephora Craciun 2015
Anul acesta, la Sephora se anunţă un Crăciun ultra-mega-super galactic.
Nu mai putem vorbim doar despre culoarea locală. În 2015, lucrurile sunt deja mult mai complexe: descoperim culorile din toate colţurile lumii, ba chiar nuanţele şi strălucirea universală, cosmică, intergalactică! Ei, ce spui de asta?!

###
CULORILE UNEI CĂLĂTORII IN TOATE COLŢURILE LUMII:
Sephora trusa 2015 Paris New York Rome Rio
Vai, cum sună invitaţia asta de la SEPHORA: COLOR AROUND THE WORLD! Mai exact, 4 palete de machiaj în 4 stiluri şi nuanţe, inspirate de 4 oraşe seducătoare!
Recunosc, sunt trusele de machiaj SEPHORA ideale pentru o călătoare de meserie ca mine!

MIDNIGHT IN PARIS:
Transformă-te într-o franţuzoaică chic combinând cu stil pe pleoape nuanţele de gri Rooftop, Jazz Club, Perfecta şi Pearl din trusa PARIS. Plus un blush delicios în obraji: Pink Macaron.

NEW-YORK, NEW-YORK
Ne întâmpină (cum altfel?) cu o întâlnire romantică: Romantic Date pe obraji şi nuanţe roz pe pleoape: Peanut Butter, Hot Mocha şi Trick or Treat.

Vacanţa la ROMA:
O vacanţă care cere un machiaj clasic, plin de delicii pe care, pur şi simplu, îţi vine să le mănânci… din priviri, precum tonurile de Panettone, Caffe, Romantico, Tiramisu pentru pleoape. Şi un Gelato italiano – o îngheţată senzaţională, dar şi nuanţa de blush dezvăluit de trusa ROME.

RIO!
O destinaţie exotică şi explodând de veselie, samba şi culori vii, precum cele din noua trusă de la Sephora:
albastru Aqua şi rozurile vibrante Cha Mate, Tropical Bird şi Coconut Milk.
Iar soarele îţi sărută obrazii la apus, cu blush-ul Enjoy the Sunse.

###
DELICII DULCI DE LA TOO FACED: SEMI SWEET CHOCOLATE BAR,

Noutati Sephora Craciun 2015

Noutati Sephora Craciun 2015


Încă o trusă care creeză dependenţă absolută, imediat ce o deschizi. Ce să mai, exact precum o cutie cu bomboane belgiene. Sau ca o ciocolată pe care nu o poţi lăsa din mână până nu o… devorezi!
Lichior, Nuga, Trufe, Ciocolat Ciocolata Calda, Zahăr Roz, Pudding, Spumă de Afine, Unt de Arahide, Îngheţată, Stafide în Rom, Mousse, Caramel, Bomboane, Unt de Nuci Pecan şi Cremă de Cocos.
Nu, nu este meniul unui festin cu cele mai savuroase dulciuri, ci paleta de farduri de pleoape cu 16 nuanţe (mate sau cu sclipici) de la Too Faced, abundând de pudră de cacao, delicios de bogată în antioxdanţi.

###
DAR ACCENTUL GALACTIC & GLAM TREBUIE PUS ŞI PE UNGHII!
Întregul look este de-a dreptul fascinant, iarna aceasta. De la zâmbetul seducător la ţinutele wow, cu accente disco-galactice, până la machiajul senzaţional şi manichiura de inspiraţie british!
Cum? Află de la designerul si style iconul Alexa Chung:

Am testat şi eu luna asta (şi, recunosc, m-am îndrăgostit de la prima aplicare!) lacurile de unghii cu aspect de gel NAILSINC LONDON GELEFFECT.
Noua colecţie de sticluţe mari, dublată de cea de miniuri, ideale de purtat în geanta, pentru mici retuşuri, cuprinde un corai seducător, Victoria Crescent, un gri-vert elegant, Hyde Park Court şi un grena classy, Marylebone Lane, alături de două nuanţe nude, Myfair Lane şi Saint Paul”s News.

###
NEW MIU MIU
MIU MIU parfum 2015
Atunci când Miuccia Prada şi-a lansat primul parfum, Miu Miu, a lansat, de fapt, şi şn trend plin de sevă şi simboluri printre parfumurile anilor 90. Un parfum tineresc, stylish, plin de spirit, de feminitate şi de voie-bună copilărească, pentru o femeie cu multe faţete, cu personalitate complexă.
Aceste accente complicate şi contradictorii câteodată sunt, iată, reluate şi în 2015, în noul parfum MIU MIU al Casei: sweet, sexy and sugary.
“Vrem să deschidem şi uşa, dar şi fereastra cu acest parfum.”, declară parfumiera Daniela Andrier. “Nu ne-am propus încă un parfum gurmand. Vrem ceva diferit, neaşteptat, care să te bucure şi să te surprindă în acelaşi timp.” Precum joaca cu o pisică (una drăgălaşă, dar care zgârie când nu te aştepţi).
De altfel, imaginea noului Miu Miu o reprezinţă actriţa frangleză Stacy Martin şi motanul alb cu negru Truman.
Am recunoscut, pulverizându-mi-l pe încheietura mâinii, note de nufăr, de iasomie şi de trandafir, în contrapondere cu o notă extrem de condimentată: lemn de Akigala. Am aflat că este un extract special de patchouli, puternic şi neaşteptat.
MIU MIU cel din 2015, pe scurt? Un parfum ca un manifest anti-roz şi anti-dulcegării!

Dar mă opresc aici, astăzi. Îţi mai dezvălui un singur lucru, înainte de a închide laptopul: toate magazinele Sephora sunt deja de câteva zile decorate pentru Craciun. Iar produsele cosmice sunt deja pe rafturi! Veşti excelente: Craciunita galactica si copilotul ei, mascota pinguinul intergalactic, ne asteapta sa impartim impreuna cadourile in Odiseea Spaţială!
Sa fie, deci, un Craciun EXTRA EXTRAORDINAR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *