Quote

Cover Touch cu SPF50+

Oricine mă cunoaşte stie că, atunci când aud de protectie solara, văd… roz în faţa ochilor şi mi se dilată pupilele de încântare. Da, recunosc, sunt dependentă de produsele BUNE cu SPF50. Le folosesc din plin, cât e anul de lung. Şi bine fac!

#DE CE PROTECŢIE SOLARĂ?
Există mitul că, dacă e înnorat, sau esti la munte, sau e iarnă, nu ai de ce să mai foloseşti creme cu factor de protecţie solară. Idei preconcepute, complet greşite şi dezastruoase pentru pielea ta! Căci, atâta timp cât este lumină afară, înseamnă că razele soarelui, inclusiv cele novice, ajung şi ele la noi.

Haide să le întâmpinăm cu garda sus şi cu toate armele eficiente în dotare – cu produse dermato-cosmetice de calitate, performante, cu grad ridicat de toleranta la nivelul pielii, supuse unor teste de compatibilitate riguroase, fără parabeni sau substante cu potential daunator asupra sanatatii!
Pentru ca pielea să ne fie sănătoasă şi protejată întreaga zi.
Fără arsuri, fără pete hiperpigmentare, fără a o expune, a o agresa şi a o îmbătrâni.

#PHOTOPROTECTIE
La dependența mea de creme cu protectie solara maxima, nu e, deci, de mirare că m-am bucurat extrem de mult când am aflat de
ultima noutate in materie de protectie solara 😎
Mai exact de Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protectie solara minerala cu putere mare de acoperire care lasa pielea sa respire.

Este formulat pentru pielea mixta si grasa cu imperfectiuni, ofera 8 ore control al secretiei de sebum si efect ultra-mat, antiluciu.
A devenit unul din favoritele mele de la Bioderma, pentru ca filtrele, pigmentii minerali si pudrele absorbante creaza un sistem de retea la suprafata pielii, oferind acoperire mare dar lasand in acelasi timp pielea sa respire.
Desigur, este non-comedogenic, rezistent la apa, caldura si umezeala.

Iată și un tutorial care te va ajuta să îți aplici corect și eficient cremele din gama de protecție solară de la Photoderm:

#ÎN PERFECT ACORD CU NUANȚA TENULUI TĂU
În plus, pentru a fi cât mai potrivit cu nuanța naturală a tenului tău, Photoderm Cover Touch SPF 50+ se gaseste in 2 nuante: deschis si auriu si are un pret recomandat de 65 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *