Quote

Courtney ❤ Diesel

Cine ar putea sa nu o iubeasca pe tonica si seducatoarea Courtney Love? Cu atat mai mult cu cat se implica intr-o multime de proiecte caritabile de suflet.

Frumoasa artista a a cântat pe alături de 1.500 de muzicieni pe stadionul Artemio Franchi.
Sustinut in Florenţa, pe 21 iulie, show-ul face parte din That’s Live 2018, un concert caritabil organizat de Rockin’1000, cea mai mare formaţie rock din lume.

Evident ca nu doar fanii, ci si Diesel ❤ Courtney. Care a purtat pe scenă o rochie Diesel personalizată.
Designul rochiei a fost gândit astfel incât să pună in evidenţă statutul de style icon al lui Courtney, mizând pe eleganţa clasică ce s-a contopit cu bucăţi din lumea lui Courtney şi universul Diesel.

Inspiraţia a pornit de la relaţia dintre lumea fashion şi muzică, aducând tribut celebrelor slip dresses, in timp ce mixul este reinterpretat intr-o manieră Diesel.

Rochia a fost realizată din mătase neagră italienească şi şifon transparent şi a fost finisată cu ajutorul unor tehnici neconvenţionale – margini oblice nefinisate şi tăieturi ample.
In final, rochia a integrat atât spiritul Diesel, cât şi pe cel al lui Courtney.

Primul artist internaţional care a fost cap de afiş la un show Rockin’1000, Love a cântat două dintre cele mai mari hituri lansate impreună cu formaţia Hole, “Celebrity Skin” şi “Malibu”, plus un “mystery cover song”. Totul in timp ce a fost acompaniată de chitaristul Tad Kubler. Setul complet al Rockin’1000 a inclus un total de 18 piese iconice din istoria rock.

Concertul, organizat de Rockin’1000 cu sprijinul Only The Brave Foundation (care a asigurat prezenţa lui Courtney), va ajuta San Patrignano, o comunitate din Rimini ce susţine un program gratuit de reabilitare, dedicat celor dependenţi de droguri şi marginalizaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *