Gallery

CONTEXT @ CONNEXT

Pe 1 iunie am fost copil, evident, ca oricine se simte copil încă, indiferent dacă (încă) mai poartă rochiţă cu Hello Kitty sau (déjà) poartă pantofi cu toc cui şi ruj Chanel 😉
Şi iată că, pe 2 iunie, m-am bucurat din nou ca un copil. De data asta de produsele preferate, de care părul meu e pur şi simplu îndrăgostit de câţiva ani: produsele JOICO K-Pak!

Un seminar international JOICO, o aniversare de 40 de ani a brandului, 8 modele si o finala.
Este vorba despre Finala seminarului international CONNEXT by Joico, un eveniment dedicat trendurilor JOICO in tunsoare si culoare. Trendurile ne-au fost prezentate de Echipa JOICO, una dintre cele mai talentate si dinamice echipe de educatie cu focus pe color trends, styling si bucle.
I-am admirat în acţiune pe Daniel Granger- Guest Artist JOICO, Kasper Heemskerk – International Trainer JOICO, Toni Stoenescu – Art Director Joico, Laura Plesea – Trainer Joico.

Produsul-vedeta al seminarului a fost K-Pak Deep Penetrating Reconstructor (preţ recomandat 127 lei în magazinele TopLine din Bucureşti şi din ţară şi în magazinul online, www.toplineshop.ro). Un produs senzaţional, care reconstruieşte, repară si reface părul agresat.
L-am ales drept produsul meu preferat ever încă de la prima testare, acum câţiva ani.
Neştiind pe atunci că, timp de 15 ani, a fost ales consecutiv drept preferatul stilistilor, la prestigiosul concurs ’Behind the Chair, Stylist Choice Awards.

Un alt produs care, crede-mă, creează dependenţă încă de la prima aplicare, este K-PAK Color Therapy Dry Oil Spray (preţ recomandat 155 lei).
Este un ulei magic pentru protectia culorii parului, care confera stralucire şi hraneste, fara a incarca.
După o picătură de „ulei magic”, buclele mele rebele se aşează superb. Probabil datorită uleiurilor naturale, complexului de peptide Bio-Advanced din compoţişie. Şi, mai ales, tehnologiei revoluţionare QuadraBond care, practic, sigileaza cuticula, protejand-o de factorii externi.

Am testat produsele, am admirat tunsorile si coafurile stylish & cool ale modelelor si am schimbat impresii cu invitatul special Joico, supebul Daniel Granger. Si m-am simtit din nou copil – o Alice in tara nuantelor minunate si a hair-stylingului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *