Gallery

Confesiunile unei roşcate

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu, când vine vorba de nuanţa părului, sunt într-o continuă schimbare!

ÎN CĂUTAREA NUANŢEI PERFECTE!
Sunt roşcată. OK! M-am oprit asupra acestei culori de câţiva ani buni, după ce am trecut prin toate nuanţele de negru, şaten şi ciocolatiu.
Dar asta nu înseamnă că nu sunt într-o febrilă căutare a nuanţei perfecte de roşcat! Şi am făcut atât de multe şi de dese schimbări, decapări, vopsiri şi revopsiri, încât am, câteodată, tendinţa să îmi cer scuze de la părul meu, cel poate prea mult agresat.

Nu sunt nici 5 zile de când m-am vopsit şi deja fac planuri pentru o nouă schimbare. Nuanţa pe care o port acum nu este nici pe departe ceea ce îmi doream.
Este prea închisă. Ştii, eu tot visez la roşcatul acela intens, dar cu reflexe arămii, ca şi cum soarele de vară s-ar juca, la apus, în părul meu. În care fiecare şuviţă sau buclă are, parcă, nuanţa ei, reflexele ei, strălucirile ei proprii.

UN PĂR CA DE MĂTASE… PENTRU DRUMUL MĂTĂSII
În plus, mereu când plec în vacanţă, vreau ca părul meu să arate foarte bine fără să fiu nevoită să petrec prea mult timp în faţa oglinzii.
Nu de alta, dar eu când bântui, bântui 😉
Şi nu prea îmi mai rămâne vreme pentru coafat, uscat cu peria sau întins cu placa, când de dimineaţa până seara sunt pe coclauri.
Cu alte cuvinte, îmi caut mereu produsele-minune care să facă minuni cu părul meu cât sunt plecată de acasă. Care să îl ajute să arate îngrijit şi să stea cuminte tot timpul.

Acum plec în Uzbekistan.
Ca să descopăr o mică parte a marelui şi legendarului Drumul al Mătăsii. Samarkand, Bukhara, Tashkent… Paşii mă vor purta prin oraşe legendare din Asia Centrală. Vremea aici este capricioasă: cald, dar ploi alternând cu vântul uscat al stepelor asiatice.
Aşa că primul gând a fost “părul meu are nevoie de o minune, e clar!”
Şi se pare că minunea a apărut dintr-o coincidenţă: noua vopsea Palette Perfect Care Color… cu Elixir de Mătase.

Vorbesc cât de poate de serios – chiar asta conţine: elixir de mătase!
Când am văzut-o în catalog – ROŞCAT INTENS 575 CU ELIXIR DE MĂTASE – toate antenele mi-au intrat în funcţiune:
Wow, un păr ca de mătase şi o incredibil de vibrantă nuanţă de roşu, obţinută fără amoniac care să îmi agreseze părul!

E prima gamă Palette de colorare permanentă a părului fără amoniac, cu o formulă unică îmbogățită cu elixir de mătase, ce ne asigură îngrijirea intensă a părului chiar în timp ce ne vopsim.
O gamă cu nu mai puţin de 20 de culori bogate, intense și pline de strălucire – câte una pentru fiecare nuanţă pe care a visat-o oricare dintre noi!
De la blond rece la blond închis, la tonuri pasionale de roșcat, nuanțe moderne de arămiu, tonuri naturale de șaten, nuanțe intense de cafeniu și ciocolatiu, precum și culori pline de senzualitate și mister, ca nuanțele de negru şi negru albăstrui.

Pe scurt: o promisiune pentru o experiență nouă a vopsirii părului, datorită formulei cu tehnologia inovativă Multi-Strat, care fixează pigmenții de culoare în interiorul firului de păr și construiește pe suprafața acestuia mai multe straturi de culoare în timpul vopsirii.
Va fi ca şi când, de fiecare dată când mă spăl pe cap, un nou strat de culoare vibrantă va fi scos la iveală!

În plus, elixirul de mătase din formulă sigilează culoarea, oferind protecție și îngrijire părului. Iar proteina de mătase mai are un maaare atuu secret: reţine apa! Şi păstrează, astfel, părul mai hidratat, mai elastic.

Şi dacă îţi mai spun şi că mi-am răsfăţat părul în timpul vopsirii nu doar cu Elixirul de Mătase pentru Drumul Mătăsii, ci şi cu parfumul delicat şi misterios Palette, de zmeură și mere, cu note florale de trandafir şi violete?….
E parcă o reţetă ruptă direct din poveştile asiatice! Şi la fel este şi noua mea nuanţă mătăsoasă de roşu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *