Condurul printesei

Condur e un cuvant predestinat pentru subsemnata. Traiesc pe picior…mic, port un memorabil 33,5; plus ca povestea Cenusaresei mi s-a parut mereu fascinata!

Pe Alexandru Marinescu (a se vedea brandul “CONDUR by alexandru”) l-am cunoscut acum aproape 7 ani. El insusi un personaj al povestilor pe care Condurii sai le spun.

Am avut sansa sa-i vizitez atelierul mic si ascuns pe strazile bucurestene; a fost ca si cum as fi patruns direct din strada in inima universului pantofilor.

Viguri enorme, inalte din podea pana-n tavan, m-au intampinat, tapetand toti peretii. Viguri de piele intoarsa mai fina decat catifeaua, in toate culorile gandite de mintile zanelor.

Peste cateva saptamani am admirat pielea transformata in conduri: pretiosi, cu tocuri ametitoare, etalati pe etajere din sticla, rafinati ca niste personaje din povestea Cenusaresei. Fusesera toti creati special pentru colectia de toamna a Zinei Dumitrescu, in perfect tandem cu matasurile si voalurile diafane.

M-am indragostit inevitabil de Conduri din prima clipa – dragoste la prima vedere.

Si, inca indragostita, i-am regasit si anul acesta, in noul concept al colectiei de primavara-vara 2012 CONDUR by alexandru: “Vesti despre mine”.


Nu pot sa nu mentionez ca aceasta colectie a fost redata in file de poveste de Adina Necula (styling), Alex Conu (fotograf), Andreea Ali (make up artist), Mariana Hondor (model – One Models), Andrei Fantana (ilustrator). Vestimentatie: Andreea Tincu&amp, Sense, Diana Bobar, Bien Savvy, Chantal Boutique, Emporio Armani. Care au facut o treaba extraordinara. Ca in orice basm, nu?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *