Quote

#CONCURS: World of Instagram

world of instagram

world of instagram

Instagram-eri din toate domeniile, uniți-vă! 😉 Astăzi am organizat un concurs inedit. Cine vrea, deci, să meargă cu mine la World of Instagram, eveniment educativ dedicat instagram-erilor?

Când?
Pe 23 martie.

Unde?
La F64, in Bucuresti.

Ce?
Se organizează prima editie a evenimentului „World of Instagram” – intrare numai pe bază de invitație câștigată în cadrul concursurilor oficiale ale evenimentului!

Ce trebuie să faci?
a. Să fii deja activ pe #Instagram
b. Să dai #like la postarea-concurs de pe instagram, aici.
c. Și să îmi lași un #comentariu scurt și la obiect cu motivul pentru care crezi că îți este super-util workshopul de pe 23 martie în viața de instagramer de zi cu zi.

Cum?
Desemnarea câștigătorului/câștigătoarei:
O voi face pe 22 martie, ora 14, pe o baza absolut subiectivă – commentul care mi se va părea cel mai interesant. Voi anunța câștigătorul/câștigătoarea si public, prin comment pe Instagram, și prin mesaj privat, pentru toate detaliile despre participare

De ce?
Pornind de la faptul ca auzim tot mai des: „Nu esti inca pe Instagram? Nu stii ce ratezi!” si de faptul ca aceasta retea inregistreaza o crestere foarte mare in Romania, ne-am propus sa o exploram si sa aflam cum putem “profita” de potentialul ei. Atat in calitate de branduri care doresc sa comunice despre campaniile pe care le fac, cat si in calitate de utilizator obisnuit, care este activ pe Instagram si vrea sa furnizeze si sa gaseasca continut atragator.
In Romania, Instagram incheie luna ianuarie 2016 cu 494.071 de utilizatori, conform ZeList Monitor, iar un studiu privind engagement rate-ul in principalele retele de socializare concluzioneaza ca pe Instagram acesta este de 58 ori mai mare decat engagement rate-ul Facebook-ului. Asta datorita contentului curat, frumos, atragator si reclamelor subtile si non-agresive. Prin urmare, Instagram este “the new place to be”.

Ce vom face și ce vom afla la workshop #WorldofInstagram:
Vom afla totul despre lumini, setup – inclusiv punere în practica cu un fotograf profi de la F64
Vom pătrunde secretele Instagramului – hashtag-uri, ore potrivite, cum cresti numărul de followeri, noutati- Instagramerul @yesmyfriend
De asemenea, un specialist ne va vorbi despre campaniile pe Instagram și ne va da câteva ponturi bune.
La sfârșit vom face fotografii, activari de produse, networking.

Obiectivul principal este ca astfel sa contribuim la cresterea comunitatii de Instagramer-i din Romania si sa implicam si sa ajutam bloggerii si influencerii activi din Romania sa creasca frumos pe aceasta platforma si sa se alature campaniilor lansate de branduri!
Realizarea si implementarea acestui proiect educativ este posibila datorita sponsorilor care s-au alaturat si sustin evenimentul: F64, Kiehl’s Romania, Topline, Strongbow, Mort Subite!
Haide, deci, cu mine la prima editie a evenimentului „World of Instagram”!
Let’s #worldofinstagram!

* Evenimentul World of Instagram este initiat Laura Pirlog (www.laurapirlog.ro/), Sofia Frunza (www.frunzaresc.eu/) si Laura Antonov (www.LaChicBoutique.ro/ ) si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *