Gallery

CONCURS: Vrei sa castigi o vacanta la Paris, Londra sau Milano?

Si tu simti nevoia sa pleci din București pentru un week-end stylish într-una din marele capitale ale Europei?
Da, stiu, e doar un city break! E atat de putin timp si tu ai vrea să faci de toate: sa te plimbi pe strazile pline de istorie, sa vizitezi monumentele emblematice si muzeele celebre, sa mergi in cele mai cool cafenele si restaurante.

Cat despre cumpărături, nu-ți fura din timpul prețios al mini-vacantei! Îmbogățește-ți garderoba sau cumpara-ți ce vrei tu în oricare din magazinele din Băneasa Shopping City! Iar de city break se ocupa cei de la Băneasa Shopping City, care au dat startul reducerilor și premiilor stylish!

AI APLICATIA City iLove?
Dacă nu ai încă aplicatia City iLove, acum ai un motiv în plus să intri pe Google Play sau App Store.
Tocmai ce am aflat si eu de ea! Descărcă aplicația gratuit, scanează bonurile de cumpărături cu valori peste 50 de RON, adună puncte (1RON=1 punct; excepție Carrefour, 10 Ron=1 punct)
Poți astfel sa câștigi pe loc cosmetice, pungi cadou cu mostre, vouchere pentru sau cu reduceri la cumpărături, dar și unul dintre cele trei city break-uri în capitalele modei Europene.
Ce sa fie? Paris? Londra? Sau Milano?

De ce sa ne descarcam aplicatia City iLove?
The City Of Good Life este acum mai aproape de toti iubitorii de shopping! Cu aplicația City iLove, avem acces la toate lucrurile wow din Băneasa Shopping City. Si suntem răsplătiti cu o mulțime de beneficii: scanam bonurile de cumparaturi si sesiunile de shopping se tranformă în puncte. Iar punctele acumulate se transforma in beneficii.
In plus, am aflat ca, prin aplicatie, avem mereu la dispoziție un stilist care stie sa pună personalitatea în valoare, indiferent de haina sau accesoriul ales.
De ce imi mai place aplicatia asta noua?
Aflu înaintea tuturor ce filme vor apărea la Cinema Grand &More și pot ajunge să am prioritate la casa de bilete, filme în avanpremieră și premieră. Si, datorita hartii interactive, ma orientez mai usor pe aleile pe care, recunosc, ma ratacesc mereu. Si găsesc mai rapid magazinele preferate.

FA-TI CUMPARATURILE SI CASTIGA O VACANTA
Tot ce porti te poarta mai departe!
Iata ca, in iarna asta, pe lângă experiența inedită de shopping pe care o oferă prin selecția unică de branduri internaționale, Băneasa Shopping City ne invită pe toti iubitorii de fashion la o experiență cu adevărat globală.

Fă-ți cumpărăturile, scanează bonurile în aplicația City iLove și pregătește-ți bagajul pentru Paris, Londra sau Milano!
Promoția este valabilă deja de pe 18 ianuarie pana pe 25 februarie 2016. Detalii si regulamentul concursului le gasesti pe site-ul Baneasa Shopping City.
Ne vedem la Milano? 😉 Sau la Londra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *