Gallery

CONCURS: Sex and the City Blossom

Imaginează-ţi orasul si natura, stralucind impreuna, ca un cuplu senzual, îndrăgostit, sedus de primăvară…
Atunci cand iarna se pierde si primavara se apropie, natura se reafirma, chiar si in oras. Si, da, pot exista flori chiar si sub pavajul strazilor…Rod al iubirii pasionale dintre urban şi natural.

Incursiunea naturii in inima orasului este noua provocare lansata de Issey Miyake, pentru a alunga, inca o data, toate cliseele.
Pentru ca orasul nu este monoton ori monocromatic, ci plin deviaţă şi personalitate. Si stie cum sa surprinda viata de dincolo de zidurile sale.
Semnatura noii arome primavaratice, parfumul City Blossom de la Issey Miyake– este insasi viata urbana in floare!

O aromă reticentă la inceput, putin mai indrazneată pe parcurs ce o descoperi.
Florile care acompaniaza transformarea, ca într-o îmbrăţişare frenetică şi senzuală, isi dezvaluie aroma lor explozivă si culorile stralucitoare pentru locuitorii mediului urban.
Sunt flori inflorite la oras, pe ziduri, saturand aerul urban cu caldura lor. Florile perfecte din vitrina celei mai frumoase florarii, isi raspandesc petalele lor sofisticate pe pavaj si sunt tema centrala a acestei noi arome.

Un parfum ca o briză de primavara îndrăgostită de un parc înflorit:
Preludiul luminos si vesel, asemenea semnelor schimbarii anotimpurilor, piper roz si o ploaie senzuală de stropi de citrice, neuitand de o atingere de calone, un semn al legendarului L’Eau d’Issey: un boboc care urmeaza sa infloreasca.

Prospetimea este accentuata de note de mijloc: flori delicate de osmanthus mierii. Si o invitatie la calatorie in cealalta parte a orasului, oferita de magnolie si frezie.

Apoi vin notele de baza, ca un abandon total şi o îndrăgostire eternă:
cedru alb natural de Virginia, ambrox si mosc alb, un buchet imaginar care capata energie asemenea petalelor unei flori subtile.

Subtilitatea acestei ode aduse primaverii este insa si vizuala, nu doar aromatica: un stol de fluturi diafani. Asa cum o crisalida devenita fluture se pregateste sa se roteasca, fascinat, in jurul luminilor si tumultului orasului. Fals vulnerabil. pasional, etern îndrăgostit.

CONCURS:
Astăzi îţi lansez şi eu o provocare:
Tu cum ai vrea să fie oraşul tău? ce ai schimba la el, dacă ai putea? Cum l-ai îmbunătăţii? Cum l-ai personaliza?

Iată ce trebuie să faci pentru a răspunde provocării şi a te înscrie în concurs:
PASUL 1:
Răspunde provocării până pe 19 martie 2015, ora 23:59, chiar şi în câteva cuvinte si idei, printr-un comment lăsat la acest articol.

PASUL 2:
Da LIKE şi SHARE pozei de concurs, AICI

DESEMNAREA SI ANUNTAREA CÂŞTIGĂTORULUI:
Cel mai original şi interesant răspuns va fi votat de un juriu format dintr-un reprezentat getmylook.ro si un reprezentant al importatorului “City Blossom” in România.
Şi va fi premiat cu un parfum City Blossom de la Issey Miyake – Eau de Toilette, 50ml.
Câştigătorul sau câştigătoarea va fi anunţată pe 20 martie 2015 pe blogul getmylook, printr-un comentariu la acest articol, ca si pe pagina de facebook getmylook.ro

Mult, mult succes şi o primăvară plină de inspiraţie îţi doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *