Quote

CONCURS #LaMama18ani: câștigă o invitație la petrecere și o cină pentru doi

concurs La Mama

concurs La Mama

Pentru neavizați, invitația mea ar putea suna “Hai cu mine la mama la majorat!”.
Pentru cunoscători, însă, lucurile stau cu totul altfel! Cunoscătorii adevărați înțeleg că invitația mea la concurs este posibilitatea să petrececi alături de La Mama, chiar în seara în care se împlinesc 18 ani de când s-a deschis primul restaurant. O ocazie specială, un pahar de vin cu povești, răsfăț, lume frumoasă care i-a fost alături în tot acest timp, mâncare bună, tradițională, dar și feluri moderne inspirate de bucătăria citadină, mereu reinventată – așa cum numai mama știe să gătească și să fie, surprinzându-ne în fecare zi. Dar toate motivele acestea sunt știute numai de “les connaisseurs”, e clar! 😉


LA MAMA DĂ PETRECERE DE MAJORAT PE 27 FEBRUARIE!

Sunt 18 ani de ISTORIE gastronomică și răsfăţ culinar, 18 ani de la deschiderea primului restaurant “LA MAMA”.
Ce au însemnat, în cifre, cei 18 ani:
“Am inaugurat 10 restaurante și 3 cafenele. Am oferit locuri de muncă pentru mii de oameni și am ospătat milioane de clienţi înfometati și însetaţi”, spune Catalin Mahu, proprietarul restaurantelor.

18 ani în care restaurantele La Mama s-au reinventat permanent, astfel încât astăzi înseamnă o bucătărie cu gustul celei “de acasă”, o bucătărie românească și internaţională, dar una CITADINĂ, URBANĂ, REINTERPRETATĂ. VERSATILITATE în bucătărie, pentru că restaurantele La Mama recunoasc și preţuiesc preparatele cu tradiţie, însă sunt deschise către tot ceea ce este nou. Preparatele clasice sunt adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă, citadină, atât cea românească, cât și cea internaţională, de unde au “împrumutat” preparate celebre: escalop, burger. De aceea, în noile meniuri La Mama se vor regăsi, deopotrivă, midii din Marea Neagra proaspete (în sezon) alături de varză cu ciolan, sarmale sau deja celebrii papanași.

TRADIȚIE REINTERPRETATĂ.
Restaurantele La Mama
isi serbeaza majoratul pe 27 februarie! O petrecere ce va sta sub semnul tradiției aduse în registru modern citadin, partener fiind “Zestrea by Liliana Țuroiu”, un proiect cultural complex, cu un mesaj și o identitate vizuală foarte puternice. Proiectul cuprinde o colecţie de veșmânt contemporan inspirată din iile, fotele și brâiele românești tradiționale și un catalog de artă și costum “Zestrea”, realizat după un shooting de excepție la Castelul Bran.
După evenimentele expoziționale din Italia, Franța, Austria, Germania, SUA, Portugalia și România din perioada 2015-2016, “Zestrea” a devenit, dintr-un proiect personal, un curent cultural cu implicații transformative. Un proiect care, în cadrul adevăratului său periplu expozițional internațional, promovează frumusețea sufletului românesc exprimat în croiuri, culori, texturi și simboluri readuse la viață de creatoarea sa.

REGULAMENT – CUM SĂ PETRECI ALĂTURI DE PRIETENII LA MAMA!
Poti fi si tu unul dintre invitatii la petrecerea speciala “La Mama Sweet 18” din seara de 27 februarie 2017 de la restaurantul La Mama Ateneu – o petrecere privata, la care accesul se face exclusiv pe baza de invitatie și unde numai prietenii adevărați La Mama sunt invitați!

OFER 1 PREMIU DELICIOS!
CE CÂȘTIGI:

O invitație la petrecerea de 18 ani de pe 27 februarie, ora 19.30, la La Mama Ateneu.
Și un voucher in valoare de 100 lei, pentru ca tu, împreună cu cineva drag, sa iei cina, oricând în luna martie, în restaurantul tău preferat dintre cele 6 restaurante La Mama din Bucuresti. Adresele le găsești mai jos sau pe site-ul www.lamama.ro.

CUM TE ÎNSCRII:
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa participi la concurs:
1. De pe 10 februarie pana pe 20 februarie 2017, ora 23:59, dă like și share pe Facebook, AICI, pozei oficiale de concurs

2. Lasă-mi, într-un comentariu la această postare de pe Facebook, și un cuvant care defineste cel mai bine restaurantele La Mama sau impartaseste-mi o amintire frumoasa din restaurantele La Mama, pe parcursul celor 18 ani de când ne ofera răsfăț culinar și bucătărie citadina.

3. Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri prin random.org. Îl voi anunța pe blog și pe Facebook getmylook.ro pe 21 februarie 2017.

Mult succes și… o zi delicioasă să avem!

#lamama18ani #lamamasweet18
#lamama #rasfat #bucatariecitadina
@lamamarestaurant

*Adrese restaurante La Mama:
1. La Mama Ștefan cel Mare,
Barbu Văcărescu 3 (colţ cu Stefan cel Mare), Tel: 021 212 40 86, 0723 292 863

2. La Mama Delea Veche
Delea Veche 51 (colţ cu Calea Călărași)
Tel: 021 320 52 13, 0723 292 846

3. La Mama Ateneu
Episcopiei 9 (lângă Ateneul Român)
Tel: 021 312 97 97, 0721 LA MAMA (52 62 62)

4. La Mama Orhideea
Splaiul Independenţei 210-213 (Galeria Comercială Orhideea)
Tel: 021 316 33 61, 0724 505 605

5. La Mama Centrul Vechi
Str. Băcani nr 1 (colţ cu Lipscani)
Tel: 0725.52.62.62

6. La Mama Universitate
Bd. Regina Elisabeta 11-13 (colţ cu str. Academiei)
Tel: 0721.10.44.51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *