Gallery

CONCURS: Hidratare estivala de top pentru pielea ta

Ştim toate că o piele perfect hidratată este secretul unui aspect mai tânăr, mai fresh, mai luminos al tenului nostru. Cum să obţinem, însă, hidratarea optimă într-o formulă completă, printr-un ritual sănătos, complex, eficient şi la îndemâna noastră, zi de zi?

Ei bine, despre asta vreau să îţi vorbesc astăzi, pe scurt:
Despre cum poţi să îţi îmbunătăţeşti starea şi condiţia tenului. Şi despre cum frumuseţea începe cu un simplu, dar corect ritual zilnic de îngrijire, potrivit tipului tău de ten şi problemelor sale specifice.

CUM SĂ OBŢII O HIDRATARE DE TOP PENTRU PIELEA TA?
Suntem, deci, toate de acord că actul zilnic al hidratarii îmbunătăţeşte calitatea epidermei. Şi iată că Laboratoarele pariziene SVR, cu peste 50 de ani de experienţă, ne dezvaluie o noua gama dermato-cosmetica menita sa ridice stacheta in ceea ce priveste ritualul de hidratare al pielii.

Reţeta?
Gama de îngrijire Hydraliane!

Căci Laboratoarele SVR au reusit sa puna la punct nu doar o gama de produse cu rol emolient si calmant, ci un adevarat concentrat de frumusete, capabil sa reproduca functiile naturale de hidratare ale pielii:
Prima apa fizio-adaptata, ce asigura o hidratare continua pe tot parcursul zilei.

Secretul SVR Hydraliane?
Consta in formula unica bazata pe 60% apă, complet isotonica din punct de vedere fiziologic, de o puritate absoluta (provine de la izvoarele termale Plateau de Langres din regiunea franceza Cote d’Or) si de 100 de ori mai concentrata in oligo-elemente esentiale pielii (magneziu, zinc, mangan) faţă de apele termale clasice.

Gama Hydraliane:
Noua gama SVR Hydraliane este alcatuita din doua creme hidratante de zi, SVR Hydraliane Lejere – 45 lei, SVR Hydraliane Riche – 45 lei, cu texturi adaptate atat tipurilor de ten uscate ori cu tendinta atopica, cat si celor mixte.
Şi din doua creme BB, SVR Hydraliane BB Creme – 45 lei, in variantele Light si Medium.
Produsele din gama SVR Hydraliane sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line, fiind disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online www.optimashop.ro.

Castiga un kit de creme hidratante Hydraliane

Castiga un kit de creme hidratante Hydraliane

CONCURS HYDRALIANE & GETMYLOOK:
REGULAMENT:

De astazi, 10 august 2015, pana pe 19 august 2015, ora 23.59, te poti inscrie urmand trei pasi extrem de simpli:

CUM TE ÎNSCRII?
PASUL 1:

Dă LIKE! paginii oficiale de Facebook Optimashop.ro.

PASUL 2:
Dă SHARE! pozei de concurs de AICI

PASUL 3:
Spune-ne, printr-un comentariu la postarea de concurs de pe facebook getmylook.ro sau la acest articol de pe blog, ce produs din portofoliul magazinului online Optimashop.ro îţi doreşti sa încerci.

CARE SUNT PREMIILE?
Poţi câştiga chiar tu unul dintre cele două kit-uri pentru hidratarea optimă a pielii, alcatuite din SVR Hydraliane BB Cream si SVR Hydraliane Creme Lejere , o cremă potrivită oricarui tip de ten.
Dacă ai tenul uscat sau cu tendinta atopica, o să te rog să îmi laşi un comment la postarea de concurs de pe Facebook. Şi, cine ştie, poate specialiştii Optimashop îşi vor recomanda şi trimite varianta de cremă Riche!

CUM VOR FI DESEMNAŢI CÂŞTIGĂTORII?
Cei 2 castigatori ai kit-urilor Hydraliane SVR vor fi alesi prin tragere la sorti (prin sistemul random.org).
Si vor fi anuntati printr-un comentariu la acest articol si pe pagina de facebook getmylook.ro pe 20 august 2015.

Mult, mult succes îţi doresc! Şi o vară bogată… în distracţie, relaxare şi hidratare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *