Gallery

CONCURS: Hai la film! Câştigă o invitaţie pentru doi la Brooklyn

Ce faci luni seară? Vrei să vezi un film de Oscar? Te invit să câştigi o invitaţie pentru două persoane la “Brooklyn”, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

ALL ABOUT “BROOKLYN”

BROOKLYN Movie Trailer (Saoirse Ronan – 2015)

“Brooklyn” este un film captivant, cu tentă istorică şi scene extrem de sensibile despre o tânără şi frumoasă irlandeză care pleacă în anii 50 peste Ocean, în căutarea visului american, a jobului perfect şi a unui băiat alături de care să îşi petreacă viaţa, până la adânci bătrâneţi.

Semnăturile de pe afiş sunt cu greutate: John Crowley regia, scenariu Nick Hornby, bazat pe nuvela omonimă a lui Colm Tóibín.
Cu Saoirse Ronan în rol principal (presaţie care i-a adus şi nominalizarea la Oscarul de anul acesta, pentru Cea mai bună actriţă).
Nici prestaţiile lui Emory Cohen, Domhnall Gleeson, Jim Broadbent şi Julie Walters nu sunt de ignorat.
De altfel, filmul are nominalizări la Oscar 2016 şi pentru Cel mai bun film, ca şi pentru Cea mai bună adaptare a unui roman pentru scenariu.

Ce va alege, până la final, eroina noastră? Ce continent, ce stil de viaţă, ce pretendent? America cea atrăgătoare şi modernă? Sau Irlanda cea nostalgică şi tradiţionalistă?

#PREMIUL:
Poţi afla deznodământul romanticei poveşti chiar luni, 22 februarie, de la 19.30, la vizionarea specială a filmului din Grand Cinema Baneasa, unde poţi câştiga invitaţia mea pentru 2 persoane!

#REGULAMENT:
O poţi câştiga chiar tu, înscriindu-te în concursul Getmylook.ro şi Grand Cinema & More incepand de astazi, 17 februarie 2016 până pe 18 februarie 2016, ora 23.59.

CUM TE ÎNSCRII?
Te înscrii în 2 timpi şi 2 mişcări extrem de simple:
PASUL 1:
Dă LIKE! paginii de Facebook getmylook.ro

PASUL 2:
Dă SHARE! şi LIKE! pozei de concurs de AICI

CUM VA FI DESEMNAT CÂŞTIGĂTORUL?
Câştigătorul invitaţiei pentru 2 persoane la vizionarea specială a filmului “Brooklyn” de la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City din 22 februarie, ora 19.30
va fi ales prin tragere la sorti (prin sistemul random.org).
Si va fi anuntat, printr-un comentariu la acest articol si pe pagina de facebook getmylook.ro, vineri, 19 februarie 2016.

Succes şi vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *