Gallery

CONCURS: Câştigă o bluză cu lalele din catifea aplicate

Am mai oferit eu buchete de flori unor femei speciale, ba chiar şi buchete de lalele (unele dintre florile mele preferate). Dar un buchet atât de… altfel… este pentru prima dată când ofer: un buchet de lalele rosii din catifea, aplicate manual pe o bluză cu poveste.

Câştigă această bluză cu aplicaţii manuale by Posh Design

Câştigă această bluză cu aplicaţii manuale by Posh Design

POSH DESIGN
Dintotdeauna mi-au plăcut hainele originale, unicat, speciale. De pe când eram mică şi aveam la dispoziţie un creator personal: bunica mea, cea atât de creativă şi de talentată în a-mi coase cele mai cool bluze, îmi a-mi tricota şi broda cele mai speciale rochiţe şi fuste.
Aşa că le înţeleg perfect pe fetele de la Posh Design care s-au decis să îşi facă ele nişte haine deosebite, pentru că, pur şi simplu, nu găseau haine care să le placă, să le vină bine si pe care să nu le vadă peste tot.

Creaţiile lor sunt bluze şi rochiţe din bumbac sau voal, cu picturi, imprimeuri sau aplicaţii cusute manual, în ediţii limitate şi la preturi absolut rezonabile.
Le poţi admira pe toate pe pagina de Facebook Posh Design

CONCURSUL:
Şi, pentru că sunt speciale şi dragi mie, nu mă pot abţine să nu îţi ofer şi ţie o creaţie cool by Posh Design

#PREMIUL:
O bluză din bumbac cu un buchet excepţional de lalele roşii din catifea, aplicate manual. Poart-o cu jeansi boyfriend si cu pantofi cu toc gros sau cu platforme, ori cu o fusta scurta din denim si cu tenisi.

#REGULAMENT:
O poţi câştiga chiar tu, înscriindu-te în concursul Getmylook.ro şi Posh Design, de astazi, 24 august 2015, pana pe 2 septembrie 2015, ora 23.59.

CUM TE ÎNSCRII?
Trebuie doar să urmezi trei pasi extrem de simpli:
PASUL 1:

Dă LIKE! paginii oficiale de Facebook Posh Design.

PASUL 2:
Dă LIKE! paginii de Facebook getmylook.ro

PASUL 3:
Dă SHARE! şi LIKE! pozei de concurs de AICI

CUM VA FI DESEMNATĂ CÂŞTIGĂTOAREA?
Castigatoarea superbei bluze Posh Design cu lalele roşii din catifea va fi aleasă prin tragere la sorti (prin sistemul random.org).
Si va fi anuntată printr-un comentariu la acest articol si pe pagina de facebook getmylook.ro pe 3 septembrie 2015.

Succes si o toamna plina de flori speciale sa ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *