Concert Cătălin Crișan la Sala Palatului

Asta era în vara lui 1995:

Cătălin Crișan. O carieră frumoasă, o voce caldă, care a continuat de la debutul său să ne încânte, decenii întregi. Pe 3 octombrie, de la 19.30, o să ne bucurăm de un concertul aniversar: “Cătălin Crișan și prietenii săi”, la Sala Palatului – un concert de zile mari pus la cale de Asociația Culturală Spectaculis.

“Prin acest concert pe care îl pregătesc împreună cu prietenii mei voi marca împlinirea a 30 de ani de carieră. Este o mare bucurie faptul că la acest concert aniversar îmi vor fi alături nume celebre și voci de aur ale scenei românești”, a declarat artistul Cătălin Crișan.

Invitații îndrăgitului cântăreț vor fi Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminița Anghel, Anișoara Puică, Adrian Daminescu, Mihai Trăistariu și, nu în ultimul rând, fiica sa – Daria Cătălina Crișan. De asemenea spectatorii vor avea parte si de alte surprize frumoase.

Concertul aniversar “Cătălin Crișan și prietenii săi” va fi pus în scenă într-o manieră grandioasă: orchestra Mundi Colour va acompania live interpretările artiștilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Organizatorul concertului aniversar “Cătălin Crișan și prietenii săi” este Asociația Culturală Spectaculis , o asociație ce își propune să sprijine și să dezvolte activitățile culturale dedicate comunității, ghidându-se după valori umane profunde și democratice și ne exprimându-se prin promovarea de activități individuale sau colective care implică arta și cultura. Sunt conduși de pasiunea pentru excelență în domeniul artelor spectacolului, dorind să pună în valoare reperele reale, de a crea experiențe extraordinare și timp de calitate în entertainment.

Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 50 lei – 160 lei si pot fi achizitionate atat de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines cat si online, de pe bilete.salapalatului.ro, ticketnet.ro, iabilet.ro, bilet.ro, bilete.ro sau eventim.ro.
Spectatorii care îsi vor achiziționa biletele până în data de 1 iunie beneficiază de o perioadă de presale, cu un discount de 20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *