Gallery

Collistar şi lupta strategică împotriva celulitei

Pentru a arăta bine întreaga vacanţă în costumul de baie, pe plajă ori în ţinutele cool de la evenimentele speciale ale verii, toate căutăm soluţii-minune pentru a arăta impecabil.
De la păr la ten, la piele, la ţinutele şi accesoriile alese şi la corpul de invidiat 😉

Aşa că îţi imaginezi cum vestea ce mai hot, hot, hot a verii, sosită de curând de la Collistar, nu putea să mă lase rece:
Collistar – numărul 1 în parfumeriile selective din Italia – a creat, special pentru noi, depenentele de frumuseţe, o gamă întreagă de produse geniale, prin care să obţinem un corp tonifiat şi o piele netedă, mereu în cea mai bună formă.

Douglas Collistar

ÎN DIRECT DIN CABINA COLLISTAR
În cabina Collistar, disponibilă acum in Băneasa Shopping City, putem solicita şi primi o diagnoză a gradului de celulită şi al retenţiei de apă.
Este un serviciu gratuit, oferit în colaborare cu Douglas
. Şi poţi beneficia de el foarte simplu, fie printr-o programare telefonică la 031.425.29.05, fie direct în magazinul Douglas din Băneasa Shopping City.

SERVICII OFERITE:
În Cabina Collistar ţi se va efectua testul de diagnosticare a gradului de celulită şi a retenţiei de apă de la nivelul pielii.
Iar, în urma efectuării testului, vei primi de la specialist sfaturi şi un tratament personalizat pentru a avea un corp perfect.
Dar veştile sunt excelente în continuare: căci sesiunile de diagnoză Collistar sunt gratuite şi nu sunt condiţionate de cumpărarea vreunui produs!

MICI TRUCURI STRATEGICE, MARI EFECTE ÎN LUPTA ANTI-CELULITĂ:
Pentru o piele perfectă, trebuie să parcurgi tot timpul cu rigurozitate cei 3 paşi în ritualul tău de îngrijire a pielii: exfoliere,
tratament
şi hidratare.

Pentru exfoliere, specialiştii Collistar ne-au pregătit o gamă largă de exfoliante bazate pe Talasso şi Aroma-Terapie, special create pentru confort, o stare debine şi un răsfăţ al simţurilor.

M-am informat de mult timp că tratamentele anticelulită de la Collistar vin de hac oricărui pentru orice tip de problemă ai avea: fie ea celulita cu retenţie de apă, fie celulita încăpăţânată, rezistentă, sau ţesuturi lăsate.
Astfel, acţionează şi ca tratament şoc. capsulele anticelulită (cu ingrediente în stare pură: cafeină şi escină) pot fi folosite singure, acţionând ca un tratament sau atac-şoc asupra celulitei. Sau pot fi combinate cu alte “tactici” şi arme secrete, precum Cryo gelul, cu efect de lifting instant şi cu acţiune asupra circulaţiei periferice.

Ultimul pas, dar nu cel din urmă în ritualul nostru zilnic de îngrijire este hidratarea!
Poţi folosi crema Magica BB pentru corp de la Collistar – o cremă cu particule ce reflectă lumina, pentru un efect de piele netedă, uniformă, luminoasă, cu o nuanţă naturală.

In loc de concluzie, ia spune-mi, nu-i aşa că şi tu îţi doreşti să ai tot timpul o piele perfectă şi o siluetă de invidiat?
Dacă îmi vei răspunde prin DA întrebării de mai sus, atunci o să te bucuri cu siguranţă de veştile mele. Şi de cutia specială pe care Douglas şi Collistar ţi-o oferă: Box of Beauty. Acum în Douglas Băneasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *