Gallery

Collistar, Kartellul machiajului şi Arma secretă 3

Dacă titlul ţi s-a părut puţin confuz, atunci haide să îţi dau câteva indicii suplimentare despre filmul ăsta made in Italy.
Este vorba despre un brand de machiaj – Collistar.
Care, în premieră absolută, a lansat noua colecţie 2015 de machiaj împreună cu un brand de design şi decoraţiuni interioare, Kartell.
Şi care mi-a dezvăluit săptămâna trecută 3 arme secrete de luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva celulitei.

Ei, ce spui, vrei să trecem în revistă scenariul scris de un italiano vero?

EPISODUL 1: ARMA MORTALĂ CONTRA CELULITEI. NU UNA. NU DOUĂ. CI TREI DINTR-O LOVITURĂ
Eroul principal: vedeta italiană Collistar, preocupată de obţinerea şi menţinerea siluetei perfecte şi într-o continuă luptă cu celulita.

Un scenariu de excepţie, cu o distribuţie de excepţie:

# Revitalizatorul Suprem:
Biorevitalizing Anticellulite Concentrate Collistar

De ce e cel mai tare din parcare? (E parcă suficient ca el să îşi arate muşchii şi celulita să fie învinsă)
Pentru că e primul produs din istoria tratamentelor corporale cu o acţiune biorevitalizanta inspirat de două tehnici folosite în medicina cosmetică:
Bio-revitalizarea.
Şi mezoterapia (cuvânt ce vine din greacă, de la „mesos” – „mediu” si „therapeia” -“terapie”, “tratament medical”).
Un produs cosmetic cu efect de mezoterapie, datorită mixului de principii active, Meso-Dren Complex. Extractul de soc şi edemine stimulează mobilizarea fluidelor, iar Cofeina ajută la ruperea acizilor graşi din ţesutul adipos.
Inspirat de principiile active folosite de medicii esteticieni, Complexul Bio-Shape combină vitamin E, acidul hialuronic acid şi glaucina – o efecte regeneratoare recunoscute.

# The cool guy. În rolul tipului cu sange rece:
Collistar Crio Gel Anticellulite

Un gel inovativ, genial pentru trupul şi… sufletul oricărei femei, ţinând cont că foloseşte sinergia criocosmeticelor cu aromaterapia, pentru a învinge depunerile de grăsime şi retenţia de toxine din ţesutul pielii 😉
Imaginează-ţi efectele aromaterapeutice ale uleiurilor esenţiale cu eficienţa unei formule avansate de răcire a ţesutului, ceea ce stimulează microcirculaţia şi… îndepărtează celulita.
Care este secretul?
Extractul de cafea verde, bogat în cofeină şi acid chlorogenic, cu efect de drenaj al lichidelor stagnate la nivelul pielii, aşa cum este celulita.

# Şoc, dar nu şi groază: băiatu’ cu cafeaua:
– Capsula anticelulită cu cofeină – tratament-şoc

O capsulă şi mi-ar fi de-ajuns. Nu, nu glumesc. O capsulă mică, sub formă de lacrimă, fără alcool, fără conservanţi nocivi, fără apă, fără parfum, ajunge pentru un tratament corporal complet.
Capsula conţine cofeină exact cât trebuie pentru ca celulita, vrând, nevrând, să se vadă nevoită şi îşi ia tălpăşiţa repejor.

Din culisele show-ului Anticelu:
Iată care sunt trucurile mele, “furate” de la specialişti:

Foloseşte un exfoliant corporal înainte de a aplica orice cremă sau gel anticelulitic. Îndepărtezi astfel celulele moarte şi pregăteşti pielea să primească cu “braţele deschise” substanţele active din tratamentul aplicat.
Pentru un efect rapid, poţi aplica produsele anticelulitice şi dimineaţa, şi seara.
Nu uita să masezi cu mişcări circulare ascendente, până când produsul intră în piele.

EPISODUL 2: COLLISTAR + KARTELL = TRANSPARENCY!
Pentru prima dată în instorie, un brand de frumusețe și un brand de design și-au pus semnătura pe o colecție de make-up!
Rezultatul?

Un parteneriat surprinzător, neașteptat, cu o totala… transparenţă și cu nişte culorile îndrăznețe, cu texturi cu efect 3D, creând un echilibru perfect între feminitatea provocatoare și faţetele jucăușe ale fiecăreia dintre noi.
Transparency – o colecție ce combină stilul și frumusețea italiană, frumusețea ambalajului în combinație cu elemente unice și captivante, disponibilă deja şi în România, în magazinele Douglas si Sephora.

Culoarea transparenței
Tema predominantă a brandului Kartell devine un simbol de recunoaștere în noua colecție Collistar! Din gamă am testat şi mi-au plăcut:

# Un produs multifuncţional genial: Multi Blush & Eyeshadows (145lei)
Trei pudre ce pot fi amestecate, oferind astfel nuanțe și reflexii radiante și naturale, de roz și oranj. Efect de împrospătarea tenului și de redesenare a contururilor, folosite ca blush. Iar ca eyeshadows, pot fi folosite pentru a lumina privirea.

Sensual Illuminating Oil Face & Body (99 lei)
Un ulei voluptos, ce oferă pielii o eleganță senzuală, hidratând-o și lăsând-o mătăsoasă. Prin mixarea celor două substanţe componente, produsul oferă pielii un efect de glitter, datorită micro-particulelor aurii, iluminatoare.

Silk Effect Eyeshadow (75 lei)
Cele patru noutăți Silk Effect Eyeshadows conțin trei nuanțe asortate perfect,
într-un surprinzător, format 3D. Le putem folosi pe pleoape individual sau mixate între ele: Nude, Orange, Light Clue şi Pink.

Professional Eye Pencil (75 lei)
Familiei Professional Eye Pencils i se alătură două culori noi, acvatice, esențiale în kit-ul de make-up al primăverii: Blue & Green, pentru conturul ochilor.

Gloss Design (75 lei) şi Professional Lip Pencil (75 lei)
Patru nuanțe de vară, de glossuri şi creioane profesionale pentru conturul buzelor, ‘ton-pe-ton’, aparent îndrăznețe, dezvăluind prospețime și senzualitate.
Un oranj ideal pentru orice ten bronzat, un roz radiant, o cireașă intensă și un fuchsia îndrăzneţ.

Gloss Nail Lacquer Gel Effect (35 lei)
4 culori noi, irezistibile aşternute pe unghii. Culori pop, luminoase, oferite în bine cunoscuta textură de gel strălucitor.

Un film în spumosul stil italiano vero, cu scenariu şi distribuţie de excepţie, semnate Collistar şi Kartell. Şi create speciale pentru frumuseţea noastră, a tuturor femeilor cărora ne plac provocările.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *