Gallery

Coafurile verii


Nu e de mirare că tendințele in hair-styling tind să urmeze, pe sezon ce trece, stilul de viață al femeii active, mereu în viteză și preocupată mai degrabă de sănătatea părului decât de aranjarea lui într-un mod sofisticat.
Este vremea sa fim rebele (insa, evident, o rebeliune controlată!).
Noile hair-trends ale verii sunt la granița dintre răzvrătire și precizie, dintre coafura aparent neglijenta si efortul care se afla in spatele acestui look natural.

Astfel, coafurile noului sezon sunt – nici mai mult nici mai putin decat… alternativele mult mai comode si mult mai indraznete la coafurile convenționale.
Am studiat pentru voi si va prezint stilurile de coafuri propuse de Rowenta vara aceasta:

* Coafuri atipice, cu suvițe răsucite si suvite intinse alternand in aceeasi coafura, ori un coc messy.
Daca eu, care sunt neindemanatica, am reusit, atunci cu siguranta le poti obtine extrem de usor si tu singura, acasa.
Incearca placa 2 in 1 Rowenta Respectissim Liss & Curl pentru întindere și bucle, 279 lei.

Datorita tehnologiei sale revoluționare pentru protejarea părului, părul va fi perfect întins la doar 170°C, și nu la 230°C, cum intinde o placă normală.
Firul de păr, neagresat, își păstrează astfel sanatatea si rezistența, suvitele bine definite aratand impecabil chiar si dupa o zi intreaga petrecuta la soare.

* Eu sunt fanul absolut al coafurilor voluminoase ale anilor ´60 – Swinging Sixties.
Si, din cand in cand, mi se face dor de coafurile grunge si de buclele din ani ´90.
Din fericire, sunt doua coafuri revenite in tendinte vara aceasta.
Si, tot din fericire, I. mi-a facut cadou de ziua mea o perie Rowenta Brush Activ.

Cunoscandu-ma de (deja!) 13 ani, e clar ca stia exact ce-mi trebuie: un hair-stilist la mine acasa si un zambet multumit cand reusesc sa-mi domolesc parul.
Cand vreau volum folosesc peria mare.
Iar cu peria mică imi creez buclele, rotind-o fie spre exterior, fie spre interior, in functie de lookul final pe care-l doresc.
Nu numai că îmi coafez părul extrem de usor, în timp ce îl usuc, dar reusesc sa obțin o coafura senzationala chiar si cand sunt pe fuga, in doar cateva minute.
Peria Brush Activ de la Rowenta costa 249 lei, dar pentru mine este nepretuita!

Evident, daca am vorbit de coafat si de intins parul, nu trebuie sa uitam sub nicio forma de produsele de protejare si ingrijire a parului, despre care va scriam chiar de curand:

Un par rasfatat


Si care sunt atat de necesare pentru pastrarea unui par sanatos si frumos, chiar dupa schimbarile zilnice la care il supunem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *