Gallery

Coafuri în trend şi cum să ţi le realizezi simplu, singură

Tocmai ce am aflat care sunt ultimele tendinţe de vară în DO IT YOURSELF HAIRSTYLING!
Ce zici? Te provoc să îţi realizezi şi tu singură coafurile cele mai trendy ale sezonului, cu cele mai potrivite produse de îngrijire a părului?!

Coafurile anului 2015 – so chic!
Cocul în zig zag și împletit, buclele lejere, tunsorile pixie cut, împletiturile şi coafurile moderne boho–chic sunt vedetele preferate ale sezonului cald, în materie de hairstyling!

Tips&Tricks from Nivea International Hair Stylist, Sally Brooks:
Stilist internaţional NIVEA din 2008, câştigătoare a premiului London Hairdresser of the Year şi membră a British Hairdressing Society’s Hall of Fame, Sally a realizat hair styling-uri pentru designeri internaţionali celebrii, precum Alexander McQueen. În plus, colaborează constant cu reviste de modă de top precum ELLE, Vogue sau Cosmopolitan.

Şi iată că Sally ne întâmpină nevoia de a fi în tendinţe cu câteva recomandări de coafuri şi game de îngrijire şi styling potrivite fiecărui tip de păr:
Pentru a obţine titlul de trend-setter în materie de hairstyling, împletiturile trebuie să rămână un must-have al verii.

De asemenea, buclele lejere în stil boho-chic sau tunsorile pixie cut sunt perfecte pentru cele care vor să îşi lase părul desfăcut.

În realizarea coafurilor, ai grijă să foloseşti produse de styling potrivite pentru tipul de păr. Iar, după uscare, nu uita să aplici spray-uri de protecţie a părului împotriva factorilor externi.

#Am testat noile game de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA:

Diamond Gloss,care conferă strălucire părului tern:
şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei, fiecare; Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei fiecare.

Gama NIVEA Volume Sensation oferă volum dublu şi strălucire părului subţire, fără a-l încărca: şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei fiecare; Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei fiecare.

Gama de styling NIVEA Mega Strong – pentru fixare mega puternică şi de lungă durată pentru păr, fără a-l încărca: Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei fiecare.

#DIYHAIRSTYLING:
Învaţă să îţi realizezi tu singură coafurile cele mai trendy, fie că este vorba despre coafura pentru o zi la birou, pentru o dupăamiază la shopping cu fetele sau pentru o seară în club ori un eveniment glam!

Cu ajutorul stilistului internaţional NIVEA, Sally Brooks, fii în pas cu ultimele tendinţe în materie de hairstyling, folosind cele mai potrivite produse de la NIVEA, in funcţie de tipul tău de păr şi de nevoile acestuia!
Descoperă aici peste 70 de coafuri pe care le poți învăța uşor, pas cu pas! Pentru o vară stylish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *