Quote

Coach!

COACH
Este noua Apă de Parfum inspirată de energia spontană și incredibilă a New York-ului. O aromă plină de feminitate și senzualitate, plină de efervescență și rafinament.
Asemenea protagonistei campaniei – actrita Chloë Grace Moretz -, femeia Coach porneste intr-o calatorie initiatiaca: ritualul de trecere specific american. Pe drumul ei spre orasul New York, intr-un Cadillac vintage, precum caleașca Cenușăresei, spiritul liber si frumusetea interioara a femeii Coach sunt perfect captate de pozele lui Meisel.

PARFUMUL.
Miroși pe cineva (pentru prima dată… sau pentru a suta oară…). Și parfumul său este cel care îți rămâne în minte, pe care îl reții, cu care identifici persoana respectivă, oriunde și oricând!
Notele de top ale parfumului Coach sunt absolut delicioase, fructate: Zmeura, Perele și Piperul Roz sunt puse în evidență de acordurile din inima parfumului, de Trandafir Turcesc, Gardenie, Cyclamen… Parfumul dăinuie pe piele, învăluindu-te cu notele finale seducătoare, de Mosc Catifelat, Cashmeran și Lemn de Santal.

Coach Eau de Toilette este inspirat de energia spontana si de stilul urban al orasului New York. Un parfum plin de contraste care se deschide cu zmeura luminoasa si stralucitoare, continua cu trandafir Turcesc cremos, inainte de a se usca pe piele intr-o nota sensuala de mosc catifelat la baza. Semnatura aromei este creta de parfumierul Anne Flipo and Juliette Karagueuzoglou.

STICLA
Un tribut adus patrimoniului Casei original-americane de pielarie, sticla ovala si feminina face referire la multe coduri reprezentative Coach.
Capacul-pulverizator de culoare argintie imita forma inchizatorilor specifice gentilor Coach. Eticheta atarnata din piele roz si metal lustruit constituie atingerea unui finis distinctiv. De asemenea, subtil gravat in sticla, regasim logo-ul format din trasura trasa de caii ei, un simbol nemuritor al maiestriei Coach
O marca a feminitatii, amabalajul de un roz delicat, este alaturat logo-ul Coach distinctiv format din trasura trasă de cai.

FEMEIA DIN CALEAȘCĂ – FEMEIA COACH
Directorul executiv Coach, Stuart Vevers, o distribuie pe Chloë Grace Moretz ca imagine acestei camanii. Moretz a lucrat indeaproape cu brand-ul in ultimii doi ani si intruchipeaza valorile Coach – o tanara americanca plina de viata, moderna si autentica prin frumusetea ei naturala si spiritual ei liber.

“Este o onoare sa fiu imaginea acestui parfum,” afirma Moretz. “Pentru mine, reprezinta tot ceea ce iubesc la Coach. Modern si fericit. Cuprinde perfect spiritul, energia si entuziasmul pe care Stuart l-a adus Casei Coach.”

Moretz a inceput actoria inca de la varsta de sapte ani, si a avut nu mai putin de 30 de roluri in filme extrem de apreciate, pana la varsta de doar 18 ani.

Coach, casa americana originala de pielarie, a fost fondata in 1941 in inima Manhattan-ului. De la inceputurile sale umile, pornind ca un mic atelier de familie care oferea miestria impecabila de calitate si design, pana la un brand lider global care ofera un stil de viata, Coach continua sa surprinda si sa-si incante consumatorii din toata lumea.

Ceea ce a inceput ca un simbol reprezentativ american, baseball-ul, a evoluat in altul: Coach. Inspirat de alura unica si textura supla a unei manusi de baseball uzate, o echipa de sase artizani a pornit de la un scop simplu: sa dea o alta impresie asupra pielariei. Folosind tehnici vechi de cand lumea, transmise din generatie in generatie, ai au creat prima colectie Coach de accesorii formate din manusi.

“Ceea ce am vrut sa creez este ceva diferit, o alternativa la ceea ce este deja. Pentru mine, este vorba de a gasi unicitatea brand-ului Coach. Este acea lejeritate a spiritului american cu ceea ce este cunoscut si familiar – acum cu noi proportii.” —Stuart Vevers.

Azi, Coach este o casa de moda de design din New York cu specific pentru accesorii luxuriante moderne si branduri vazute ca un mod de viata, care asociaza pielaria exceptionala cu materiale cu design inovativ. Colectia lui Stuart Vevers pentru femei si barbati sunt lejere si personale, cu o atitudine urbana. Deoarece parfumeria este o parte importanta din istoria Coach, Stuart s-a implicat in fiecare pas in procesul de creare, asigurand o reprezentare autentica a brand-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *