Gallery

Chez Cezanne

restaurant Cezanne - Bucuresti, Piata Charles de Gaulle

restaurant Cezanne – Bucuresti, Piata Charles de Gaulle


Deși așa ai avea impresia, văzând pozele și călcându-i pragul chic, restaurantul Cézanne nu este la Paris. Prin spațiul său superb, prin atmosfera specială și bucătăria sa rafinată, restaurantul Cezanne aduce, însă, cu siguranță, chiar în mijlocul Bucureștiului, le glamour de la cuisine francaise și acel je ne sais qoui parizian.

CHEZ CEZANNE
Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar – este o oaza de istorie si frumos, arta culinara si tihna, in mijlocul unei zone vibrante. Restaurantul este situat intr-o casa cu arhitectura neo romaneasca, unde Chef Cezar Munteanu, inspirat de arta pictorului Cezanne, pe care il admira, imbina armonios elementele unei experiente gastronomice complete.

Restaurantul Cezanne, aflat într-un cartier bucureștean de vis, mai exact, în Piața Charles de Gaulle, lângă Herăstrău, este dispus pe doua nivele si cuprinde o zona principala, la parter, cu o capacitate de 50 de locuri, si beneficiaza de o terasa cu vedere catre parc.
La etaj ne intampina o atmosfera calda, un spatiu format din patru saloane cu o multipla capacitate de acomodare. Locatia este dotata cu echipamente audio-video pentru a gazdui evenimente de presa, business meetings, lansari de produse sau evenimente corporate.

Intregul context al restaurantului, prin melanjul de semineu impunator sculptat de insusi Brancusi, rolul de casa conspirationista atribuit de Regele Carol al II-lea, reproducerea subtila a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne – se traduce si in meniul lipsit de timiditate al unuia din cei mai apreciati chefi romani.

CHIC CUISINE
Cezar Munteanu propune o incadratura gastronomica “Chic cuisine”, o bucatarie cu o baza frantuzeasca ce ii confera eleganta, influente italienesti care destind si o nota finala de tip englezesc, tanara si fresh.

Imi doresc un public care sa inteleaga ceea ce am vrut sa transmit prin meniul pregatit, care se poate bucura de atmosfera interbelica in casa lui Carol al II-lea, unde se spune ca ar fi inceput povestea de dragoste dintre el si Elena Lupescu. Am transformat acest spatiu intr-un restaurant care vibreaza arta, care inspira si emana eleganta si bun gust, sub toate formele sale.
Despre toate acestea voi vorbi clientilor mei, un public matur caruia vreau sa-i ofer un show complet, din momentul in care paseste in restaurant si pana la plecare. Un show in care arta culinara transcede pana in cele mai mici detalii,
a declarat Chef Cezar Munteanu.

Meniul este realizat din ingrediente alese cu grija, conceput cu multa creativitate si cunoasterea echilibrului nutritional, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta deplina.

Chef’s specialities:
Crème Brulèe din branza de capra, sparanghel si pere la gratar, Carppaccio de vita umplut cu crema de busuioc, Budinca de ciuperci, Piept de rata glasat cu sirop de agave, polenta si sos de galbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel.
Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spuma de migdale sarate.
Pret mediu meniu: 150 lei.

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu ne așteaptă să îi trecem pragul chic din Piata Charles de Gaulle nr. 3, in fiecare zi intre orele 12:00 – 22:00, rezervari : 0747.512. 141, www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.
Bon appetit et a bientot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *