Quote

Cele mai iubite cărți și jocuri de copii pentru Crăciun

Cadouri pentru minte de la Editura DPH
Editura Didactica Publishing House, editura al carui portofoliu este orientat catre carti si activitati educative, a adaugat in colectia de Craciun peste 30 de titluri pentru cei mici. Topul celor mai populare carti de Craciun contine titluri care ii ajuta pe cei mici sa invete despre compasiune, empatie, bunatate, dar si curaj si spirit de aventura, in timp ce jocurile implica intreaga familie si fac din invatare o activitate distractiva.

Pregatirile pentru Mos Nicolae si Mos Craciun sunt in toi si la Editura Didactica Publishing House, unde cartile din colectia de iarna sunt gata deja pentru a fi livrate la timp ca sa ajunga in ghetutele celor mici sau sub brad. Anul acesta, colectia dedicata sarbatorilor cuprinde peste 30 de titluri cu povesti, carti de activitati si jocuri numai bune pentru a va introduce in atmosfera de Craciun.

Am ales ca de fiecare data autori apreciati si premiati la nivel international, titluri cu ilustratii superbe, dar si cu o importanta componenta educationala, respectand linia colectiilor promovate de editura noastra. Empatia, curajul, compasiunea, abilitatea de a se adapta la situatii noi si de a gasi solutii sunt cateva dintre valorile pe care le promovam prin intermediul titlurilor incluse in colectia de Craciun de anul acesta, a precizat Florentina Ion, fondator si director general Didactica Publishing House.

Top 10 cele mai vandute carti de Craciun:
1. Activitati de Craciun cu Ema si Eric – Ioana Chicet-Macoveiciuc
2. Craciunul cu Postasul vesel – Janet & Allan Ahlberg
3. Aventuri de iarna cu Max – Christian Tielmann, Sabine Kraushaar
4. Scrisori de Craciun de la Felix – Annette Langen
5. Max se bucura de magia Craciunului – Christian Tielman
6. Craciunul perfect al Emei – Ioana Chicet-Macoveiciuc
7. Surprizele din bradul de Craciun – Anette Thumser
8. CuMinte de Craciun – Ioana Chicet-Macoveiciuc
9. Spiridusul Mura si mierla din miezul iernii – Feridun Oral
10. Craciun minunat cu familia Maus – Hans-Christian Schmidt, Marina Kramer

Pentru a face cunostinta cu colectia de Craciun, editura DPH invita parintii si copiii, zilnic, in perioada 1-24 decembrie, de la ora 17.30, pe pagina de Facebook. Aici, actori, scriitori, bloggeri si creatori de continut, la randul lor parinti sau copii in suflet vor citi zilnic cate o carte din colectia de Craciun, continuand astfel demersul DPH de a promova lectura.

Ne bucura sa-i avem alaturi de noi pe autori dragi, publicati de DPH, cum este Ioana Chicet-Macoveiciuc, dar si promotori constanti ai lecturii, cum sunt Gabriel Coveseanu, Mihaela Coveseanu, Laura Nureldin, Tilly Niculae, Eli Roman si multi altii. Ne dorim ca acest moment sa fie un prilej de ragaz pentru intreaga familie care sa ne introduca in atmosfera Craciunului, a mai precizat Florentina Ion.

Sunt imbatabil – jocul nr. 1 in lume
Si cand familia intreaga este stransa in jurul mesei, al bradului sau pur si simplu are un moment de ragaz, cu siguranta vine si cheful de joaca. Jocurile ofera experiente provocatoare care promoveaza satisfactia copilului si ofera oportunitati pentru o invatare mai usoara.
Cel mai popular joc al nostru ramane Sunt Imbatabil. Seria a aparut acum 30 de ani in Franta si a fost vanduta in peste 50 milioane de exemplare in intreaga lume. Jocurile se adreseaza copiilor de 2-11 ani, sunt iubite de acestia, dar si utilizate frecvent de educatori, invatatori sau profesori. Colectia contine carti de activitati, jocuri educative, fise refolosibile, caiete, litere si cifre, care incurajeaza creativitatea copilului ii ofera ocazia sa dea frau liber imaginatiei. Invatarea devine astfel o permanenta aventura, mai spune Florentina Ion.

Jocurile din seria Sunt Imbatabil sunt concepute de specialisti pentru fiecare nivel de varsta si ofera intregii familii momente de joaca si distractie. Beneficiile pentru cei mici sunt multiple: ii ajuta sa-si imbunatateasca cultura generala, le stimuleaza autonomia si capacitatea de rezolvare a problemelor si ii insoteste pe drumul invatarii. Intrebarile cu raspunsuri sunt foarte diverse si corespund programei scolare.
Intreaga colectie Sunt Imbatabil este disponibila pe site-ul dedicat – www.suntimbatabil.ro, iar colectia completa de jocuri educative editate de Didactica Publishing House se afla aici.

Editura Didactica Publishing House ofera in perioada 25 noiembrie – 25 decembrie reduceri de 50% la intreaga colectie de Craciun si livrare in 2-5 zile lucratoare.

Infiintata in 2004, Editura Didactica Publishing House detine un portofoliu de carte si jocuri cu adresabilitate din primele luni de viata. Acesta vine in sprijinul copiilor mici si prescolarilor cu titluri atractive, axate pe dezvoltarea inteligentei emotionale si abilitatilor cognitive, satisfacandu-le dorinta de cunoastere, in sprijinul elevilor interesati sã aprofundeze materia pentru examenul de maturitate, cat si in sprijinul cadrelor didactice, in vederea transformarii procesului de invatare intr-o activitate atractiva.

De asemenea, Editura DPH isi doreste sã ofere sprijin cadrelor didactice in desfãsurarea activitãtii lor si in acelasi timp sã propunã solutii, oferite de specialistii din domeniu, pentru a transforma procesul educational intr-o experientã plãcutã atat pentru copii, cat si pentru cadrele didactice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *