Quote

Cel mai dulce cadou

Primăvara își face simțită prezența și parcă toată starea noastră de spirit se schimbă: suntem mai veseli, mai energici, ne bucurăm de soare, ne bucurăm de viață! Pentru femei, mai ales, este o lună specială. Este perioada în care sunt sărbătorite, răsfățate, admirate.

Astfel, deși alegerea cadoului perfect pentru femeia din viața ta este una dificilă, Mozart vine în întâmpinarea ta cu un lichior fin, aromat, care îi va încânta simţurile.

Reprezentând un omagiu adus celebrului compozitor Mozart, lichiorul a fost atent conceput iar ingredientele sale sunt dintre cele mai rafinate.

Ciocolata belgiană, batoanele de vanilie autentice din Madagascar şi frişca olandeză compun un mix care oferă o experiență gastronomică autentică, fiind ideal pentru a fi savurat alături de preparate fine.
De mai bine de 60 de ani, ingredientele lichiorurilor Mozart sunt foarte atent selecționate și preparate, iar fiecare sticlă este manufacturată în distileria Mozart din Salzburg, orașul în care s-a născut celebrul compozitor. Aceste rădăcini culturale reprezintă baza tradiției istorice, a expertizei profunde și pasiunii, care au făcut din lichiorul Mozart un brand renumit pe plan internațional.

Lichiorul Mozart este disponibil în România în trei variante, Mozart Chocolate Cream, Mozart White Chocolate Vanilla Cream, Mozart White Chocolate Strawberry Cream. Lichiorul de ciocolată Mozart reprezintă o băutură delicioasă, ușoară, elegantă, fermecătoare.

Perfectă pentru toți iubitorii de ciocolată. Îl poți consuma rece, simplu, sau în combinație cu fructe de sezon proaspete, tocmai pentru a simți din plin gustul puternic.
Arată-i că este cea mai specială femeie din viața ta cu lichiorul de ciocolata Mozart!
Bucură-te de experiența Mozart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *