Gallery

Ce spui de o schimbare radicală de look?

“Ce spui de o schimbare radicală de look?”
Aceasta a fost întrebarea şi provocarea pe care cei 10 invitaţi în programul Redesign Yourself le-au primit toamna aceasta de la Băneasa Shopping City şi de la partenerul său, Dove.

DESPRE SCHIMBARE, ÎN CIFRE:
10 vieți schimbate
10 experiențe complete de transformare oferite.
10 participanți
Peste 400 de ore de exerciții fizice
Peste 100 de ore de dezvoltare personală
Peste 50 de ore de nutriție

Redesign Yourself_concurenti si mentorii lor
Zece oameni obișnuiți au avut parte de cea mai mare schimbare din viața lor în cadrul programului Redesign Yourself, un proiect îndrăzneț al Băneasa Shopping City, conceput sub forma unui reality-show digital.

Menită să încurajeze încrederea în sine și să îmbunătățească stilul de viață, campania Redesign Yourself i-a trecut pe concurenți printr-un proces de reinventare la nivel fizic și psihic, alături de o echipă de profesioniști care le-a călăuzit evoluția.

ÎN CE A CONSTAT PROCESUL DE TRANSFORMARE ŞI CINE AU FOST… ÎNGERII GARDIENI?
Timp de două luni, cele zece persoane alese în urma unui eveniment în parteneriat cu brandul Dove ce a avut loc chiar în centrul comercial au trecut prin diverse etape de transformare.

Participanții au beneficiat de serviciile de consiliere de shopping şi detox de garderobă oferite de Alina Pitilină și Norbert Matei, stiliștii Băneasa Shopping City.

Dar au primit şi sfaturi și soluții în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails, Geta Voinea Beauty Salon și M.A.C..

Stejarii Country Club, unicul country club din România, a pus la dispoziția participanților toate ariile sale sportive si 8 antrenori de fitness . Împreună cu nutriționistul Alina Stoica, ei au conceput un program complex de antrenamente, de terapii spa și de nutriție, adaptat fiecaruia în parte,ajutându-i să atingă forma fizică dorită, să își depășească limitele și să aibă parte de o transformare totală, interioară și exterioară.

Totodată, cursurile de public speaking și de creștere a încrederii de sine, oferite de compania de training Self Trust Academy le-au perfecționat participanților capacitatea de captare a atenției, carisma, un body language convingător, în acord cu limbajul verbal și inteligența emoțională.

Oferindu-le o experiență unică, croită după nevoile lor, programul Redesign Yourself a îmbunătățit stilul de viață al celor zece participanți, punându-le la dispoziție toate mecanismele pentru a se autodepăși și pentru a avea, la final, rezultate de-a dreptul incredibile.
Evoluția extraordinară a celor 10 participanți s-a concretizat în multe kilograme pierdute, într-un tonus excelent în urma ședințelor de antrenamente în sală, dar și într-o nouă perspectivă asupra stilului vestimentar.

„La inceput nu am crezut că voi reuși să parcurg întregul program de transformare, dar profesionalismul echipelor cu care am lucrat m-a motivat sa îmi depăşesc limitele. Nu m-am simțit niciodată atât de confortabil cu propria mea persoană și sunt extrem de încântat de modul în care mă raportez acum la noul meu stil de viață”, declară Marius Uşvat, participant al programului Redesign Yourself.

Evoluția celor 10 participanți poate fi urmărită pe siteul Baneasa Shopping City (da click) şi pe canalul YouTube al Băneasa Shopping City. Iar ultimul episod din procesul lor de transformare l-am vizionat live pe 23 noiembrie. Un efect wow!!!!

„Am oferit acestor oameni posibilitatea de a deveni o variantă mai bună a lor, fără a-i obliga să facă ceva, ci oferindu-le posibilitatea unei schimbări. Toți au înțeles foarte bine ceea ce le-a fost explicat în timpul claselor, pentru că imediat ce le-am explicat un concept, i-am și motivat să îl aplice. Fiecare a înțeles că are lucruri de îmbunătățit și asta reprezintă un pas important. Fiecare crește prin celălalt, vede prin celălalt și asta este minunat”, declară Alin Comșa, co-fondator Self Trust Academy.

#Partenerii campaniei Redesign Yourself: Accessorize, Bigotti, Dove, FREYWILLE, Geta Voinea Beauty Salon, Karen Millen, L’Occitane, M.A.C., Meli Melo, NIKE, PATIO, Perfect Nails, Pepper, Preciosa, Raw’z, Self Trust Academy, Sensiblu, Stejarii Country Club, Trends by Adina Buzatu, Weekend Max Mara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *