Gallery

Ce-si doresc bărbaţii (part 1)

In ultima vreme, am tot analizat, disecat si pus pe hartia virtuala dorintele noastre, ale femeilor. A reieşit un amalgam plin de frumusete, de rujuri, fericire, shopping lists, parteneri ideali indelung cautaţi, pantofi, dăruire, visuri…

Ceva în acest stil, savuros tradus de filmul “Ce-şi doresc femeile”, în care Mel Gibson începe să audă tot, dar absolut tot ce gândesc şi vor femeile 🙂
Ce ar fi daca astazi as schimba putin abordarea si te-as invita sa explorezi dorințele… bărbaților moderni?!

O CAFEA CU STIL.
LA MINE SAU LA TINE?

Pe bărbatul modern îl atrag femeile puternice si cu initiativă. Şi îi place cafeaua savuroasă.
Aşa că e rândul tău să îl inviţi la o cafea delicioasa pregatita in intimitatea caminului tau! Aliat de nadejde iti este espressorul automat din gama premium Krups Piano Negro. Un dispozitiv de ultima generatie care iti aduce acasa aroma si calitatea cafelelor de top!

Impresioneaza-l si fa-l sa devina dependent de tine in doar cateva minute! 😉
Espressorul automat Krups – Pret recomandat: 2.379 lei – mic, extrem de elegant, dar foarte tehnic, cu sistemul său Thermobloc.
Un sistem de ultimă generaţie, care iti asigura o cafea de nota 10 de la prima utilizare.
Doar El este şi un iubitor de gadgeturi, nu uita!
Imbie-l, aşadar, si cucereste-l definitiv cu una dintre cele 4 tipuri de cafea pe care espressorul automat Krups – espresso, espresso strong, coffee si long coffee, gata in doar cateva clipe!

###
O NOAPTE SPECIALĂ:
NUIT D ISSEY

Scufundat in inima noptii. O noua experienta.
O calatorie initiatoare sub umbra prietenoasa si protectoare a maretei luni, care este ghidul barbatului care paseste singur, absorbind forta elementelor nocturne pentru a strange energie noua.

Pe timpul noptii, emotiile sunt amplificate; senzatiile sunt intensificate. Peisajele se pierd intr-o scufundare captivanta spre descoperirea unei lumi noi.

Pentru lansarea noii sale arome masculine, Issey Miyake, in colaborare cu artistul si fotograful Ryan Hopkinson, ne poarta in inima misterioasei nopti. A unui peisaj nemarginit unde lumina lunii stralucitoare subliniaza relieful unei naturi grafice maiestuoase.

Indraznet, liber si semet, barbatul Nuit d’Issey impune admiratie. Prgatit pentru orice experienta, accepta mereu provocarile, se scufunda. Dupa scurta sa evadare, iese din nou la suprafata, incarcat cu o putere naturala de atractie… mesagerul noii sale arome.

SA RĂMÂNĂ ANCORAT ÎN SPIRITUL NOPŢII
O noapte neagra cu luna plina, intr-o lume in care sticla maiestuoasa pluteste si se pliaza pe elemente.
Magia atractiei lunii – Fascinatia Nuit d’Issey.
Amestecând în design umbra si lumina, sticla se schimba de la o gradatie fumurie la o nuanta de negru cu dungi, un alb-negru abstract gravat in materialul in sine. In nuanta neagra a sticlei descoperim reflectia lunii si aura sa de lumina pe suprafata apei. Odihnindu-se elegant desaupra sticlei, capacul negrul opac si profund aduce un efect mat.

SĂ SE ÎNVĂLIUE ÎNTR-O AROMĂ MASCULINĂ MISTERIOASĂ CA O AURĂ:
Nuit d’Issey.
Notele de top citrate, ca un grapefruit zemos si suculent. Şi notele de mijloc, cu acorduri de piele, sporite de piper negru, lemn si vetiver.
La notele de baza, potenta prinde contur. Atractia acordurilor bogat texturate – lemn “negru”, patchouli si tamaie – se extinde in rafinata dulceata suava a boabelor de tonka.

O aromă profund masculină, creată special pentru “aducerea luminii in noapte”.
Noapte magnetica.
Noapte hipnotica.
O noapte unde orice este posibil pentru un erou cu charisma triumfătoare.

### Va urma ###

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *