Quote

Ce pijama purtăm vara?

În nopțile calde de vară, ce pijama purtăm, dacă purtăm?! Mi-am pus întrebarea aceasta plecând într-o mini vacanță la munte, unde, pe lângă temperaturile de-a dreptul prietenoase care se anunțau, trebuia să port pijama căci urma să împart camera cu o prietenă. Soluția câștigătoare? Pijamalele lejere răcoroase și de vară, din satin sau din bumbac, în două piese, practice și confortabile!

Da, așa este, suntem în plin sezon cald, deci temperaturile ridicate ne determină să punem confortul pe primul loc atunci când trebuie să facem alegeri vestimentare. Acest lucru se aplică și în cazul pijamalelor, care e indicat să fie cât mai răcoroase și mai lejere, atunci când nu dormim singure și… chiar trebuie să purtăm pijama!

Noile articole de acest gen de pe sevensins.ro sunt confecționate din materiale ușoare precum bumbacul, care este cunoscut pentru nivelul ridicat de confort pe care îl oferă purtătoarelor. Seturile de pijama din bumbac în două piese de la SevenSins sunt o alegere la îndemâna oricui, fiind ideale pentru relaxare după o zi călduroasă.

Set Beauty Night Marcy
Un set sexy compus din două piese – top și pantaloni scurt. Este o ținută de noapte confortabilă, disponibilă pe negru și roz deschis. Bretelele subțiri evidențiază linia gâtului și a umerilor, iar dantela ușor elastică inserată în zona cupelor și a pantalonului dă un plus de farmec.

Pijama Donna Sia
Pijama lejeră alcătuită din maiou și pantaloni scurți, ideală pentru o seară relaxantă. Este sexy, dar în același timp dă impresia de inocență, combinația de gri cu buline roz fiind una tinerească.

Pijama Cofashion Model 736IV
Produsul este făcut din material moale și plăcut la atingere, în nuanțe de maro cu imprimeu animal print. Este o opțiune foarte practică, oferindu-i celei care o poartă tot confortul de care are nevoie.

Pijama Livco Model 105
Ținută lejeră de casă compusă din tricou și pantalon trei sferturi. Este confecționată din material fin de culoare neagră și împodobită cu inimioare mici de culoare roz și fundițe ornamentale.

Pijama Donna Andrea
O ținută de interior compusă din pantaloni lungi și bluză cu mâneci lungi. Pantalonul simplu de culoare neagră este din material moale, iar bluza de culoare crem are atașată sub bust o broderie neagră cu fundă.

🙂 R. U. ready for a pyjama party?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *