Gallery

Ce ne mai aduce astăzi zâmbetul pe buze?

Nu cred că fericirea si lucrurile bune vin aşa, rapid şi dau buzna peste noi, precum expresul în gara Sinaia.
Am eu o teorie (sau mai bine să o numesc presimţire) cum că lucrurile bune, starea de bine şi zâmbetul mai trebuie să ţi le şi provoci tu.
Altfel spus, e cazul să îţi tooot cauţi tu cu lumânarea motive să râzi, să fii fericit, să te bucuri de fiecare om drag, de fiecare clipă frumoasă, de florile din faţa blocului, de melodiile de suflet, de un film bun. De fiecare detaliu – poate mărunt, însă important.

În fine, ce s-o mai lungesc:
OK, fericirea nu ne-o lovi ea precum trăsnetul. Dar cu siguranţă, dacă deschidem bine ochii şi sufletele, toate zâmbetele şi momentele de bucurie pe care învăţăm să le recunoaştem în jur şi să le apreciem ne fac viaţa mai frumoasă, zi de zi!

ŞOSETE CU ZÂMBETE, MON CHER!

Madam Mitza

Madam Mitza

Acestea fiind spuse, într-o după-amiază de martie, câteva perechi de şosete mai cu moţ mi-au adus, inevitabil, zâmbetul în priviri. Căci visătorii care au creat brandul de şosete Madam Mitza au conceput câteva modele demenţial de haioase şi trendy.
Cu moda nu te joci, parol!
Orice tânără domnişoară va dori ca la o plimbare prin parc sau cu bicicleta prin oras sa-si etaleze sosetele Madam Mitza. 100% româneşti, colorate, caldurose, cu model cu mustată-n furculită, cu lăbuţe de pisic, cu picăţele, cu imprimeu tradiţional românesc, cu dungi de mariner sau cu bicilul de pe vremuri, începând de la 15 lei şi disponibile şi pentru musiu, nu doar pentru cucoane.
Parol, mon cher!

Sosete pentru doamnele şi domnisoarele ce se plimba adesea prin Centrul Vechi al Capitalei. Şi de ce nu s-ar plimba chiar cu bicicleta, că ar fi mult mai comod?!
Aşa cum a considerat, acum un secol, şi Madam Mitza (Maria Mihăiescu, pre numele ei din bolentin). Bucureşteanca non-conformistă, frumoasă foc, extravaganta şi emancipată, care a binevoit de-a încălecat pe-o şa de bicicletă şi-a lăsat Micul Paris cu gura căscată.
Şi i-a mers vestea până în zilele noastre că a fost prima femeie din România care a mers pe bicicletă şi – p-asta n-o ştiai – care ar fi îmbrăcat un costum de baie sumar.

„Când apărea ea pe Calea Victoriei, aristocraţii de la Capşa, burghezii de la Oteteleşanu şi boemii de la Kubler abandonau politica şi svarşul ca să admire superbul exemplar ciclist, căruia hâtrul Ranetti nu scăpase ocazia să-i zică Miţa Biciclista.
Bicicleta cu ghidon de argint era a unei suple şi elegante fiice a Evei, cu zulufi negri, cu pantaloni de catifea mov strânşi pe picior, cu bluza corai din care fluturau mâneci înflorate, cu ghete înalte şi cu o caschetă de mătase albă, înfăşurată în voal alb, din care răsăreau încrucişate două ace mari, a la Madame Butterfly”.
Iată cam cât de cool & trendy era Madam Mitza, după cum consemnează Alexandru Predescu în „Vremuri vechi bucurestene”.
Chapeau, madam Mitza!
La un aşa out-fit şi o aşa apariţie ravisantă, oare ce şosete de poveste îşi asorta?

###
HAIDE SĂ ZÂMBIM DIN INIMĂ, ÎN FIECARE ZI!
De ce? Păi cum de ce?! Avem 1500 de motive pe zi, zi de zi! Uite, să îţi spun eu unul aşa, rapid: au înflorit magnoliile. Şi încă unul: în sfârşit a câştigat şi Leo un mult-râvnit Oscar. Sau să zâmbim pur şi simplu pentru a ne etala un zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe, obţinut în doar 20 minute!
Ei, ce spui de vestea asta, venită de la Sensiblu, farmaciile care au lansat kitul profesional pentru albirea dinților iWhite2.
Este, de altfel, singurul produs pentru albire 100% sigur, adică fără peroxid de hidrogen, şi care, în plus, reface smalțul dentar.

Studiile clinice au demonstrat că noul iWhite2 a oferit pentru 10% din participanţi un efect de albire a dinților cu până la 8 nuanțe, chiar şi după prima aplicare.
Evident că rezultatele variază de la persoană la persoană, în funcţie de nuanţa naturală a dinţilor, de stilul de viață și de cel alimentar (căci ştim bine că vinul roşu, Cola, cafeaua, ceaiul, afinele, dar și fumatul ne schimbă nuanţa dinţilor si le pătează smalţul).

Cum funcţionează albirea dinţilor chiar la tine acasă?
Nu te gândi că acest kit profesional iWhite2 ar avea vreo baghetă magică în interior. El conține doar 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, pentru 5 folosiri.
Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților.
Se lasă să acționeze 20 minute, după care se îndepărtează.
La final, clătim bine.
Prima dată, kitul trebuie folosit 5 zile consecutiv.
Iar după 1 lună poţi reîncepe aplicarea benzilor, pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor.

Deci, ce spui de un zâmbet mai alb şi mai cuceritor înainte de un interviu, de o petrecere, de un eveniment important din viaţă sau o iesire speicală la o cină romantică.
Uite câte motive de a zâmbi avem. Plus că încă un lucru este absolut cert: zâmbetul şi voia bună vor fi mereu în tendințe! So… smile, be happy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *