Gallery

Ce ne aduce Moş Nicolae în ghete?

Of! Si anul ăsta imi doresc atât de multe de la Moş Nicolae, încât nu, chiar nu mă pot hotărî ce să aleg dintre toate lucrurile râvnite.
Am făcut şi refăcut liste peste liste.
Am tăiat; am mai lăsat de la mine.
Dar degeaba: lista mea finală tot interminabilă este.
Ba chiar, răsfoind catalogul special de decembrie de la Oriflame, lista mi s-a mai si mărit considerabil: cu preferatele mele, beauty-noutăţile de Sărbători!
Ce să-i fac?!
Sunt beauty-dependentă. Asta e, am recunoscut-o deja!

YNG ŞI YANG. MASCULIN ŞI FEMININ. STRĂLUCIRE ŞI PUTERE!
Credeai că puterea aparţine sexului tare şi că strălucirea – sexului frumos? Lucrurile s-au cam schimbat pe ici, pe colo, în lucrurile esenţiale. 😉

La toate acestea m-am gândit când am descoperit o asociere inedită de arome şi simboluri:
Pe de-o parte, Puterea Feminină – Apă de toaletă Power Woman ediţie limitată, 30 ml, Oriflame, 29.99 lei, cu amestecul său fascinant de ghimbir picant, trandafirşi patchouli. Esenţa femeii provocatoare, care ţinteşte sus şi ştie întotdeauna ce vrea…
Să acordăm femeilor ce e al femeilor:
Pasiune, determinare şi carisma, care ne ajută pe noi, fiicele Afroditei, deloc fragile, să stăpânim orice situaţie.

Şi, de cealaltă parte, Strălucirea Masculină – Apă de toaletă Eclat Homme ediţie limitată, 30 ml, Oriflame, 29.99 lei.
Un parfum provocator, reinterpretat pentru a se potrivi stilului şi personalităţii bărbatului modern, ce surprinde echilibrul perfect dintre atemporal şi actual. Cu note-semnătură unice de cedrată şi piele Barenia, surprinde alura masculinităţii sofisticate, esenţă a luxului tipic franţuzesc.

MISTER ŞI MASQUERADE
Ştii senzaţia aia unică, din momentul când intuieşti, presimţi promisiunea irezistibilă a unei aventuri surprinzătoare?
Ei bine, fix aceasta este senzaţia pe care o aduce cu ea apa de toaletă Masquerade de la Oriflame.
(50 ml, 34.99 lei).
O combinaţie ademenitoare şi irezistibilă. În care se împletesc parfumul misterios al daliei nocturne cu accentele seducătoare de lemn de santal şi notele fine de mure dulci.

Descoperă, alături de apa de toaletă, şi Loţiunea de corp hidtratantă şi parfumată Masquerade, 14.99 lei. Şi Săpunul cu aromă încântătoare, floral-frucată, Masquerade, 4.99 lei.

PRISMATIC – O COLECŢIE CREATĂ PRIN PRISMA FRUMUSEŢII
Despre noua colecţie de make-up de la Oriflame de anul acesta am mai scris încă de când am testat-o în avanpremieră, la evenimentul de lansare în România.
Iată ce îţi recomand, pentru un machiaj special de Sărbători:
Colecţia The ONE Prismatic,
Fardurile duo pentru pleoape 19.99 lei-bucata, uşor de aplicat, strălucitoare cu finisare iridescentă fascinantă.

Luciu de buze Power Shine Prismatic, 15.99 lei, pentru strălucire şi un efect multi-dimensional intens, cu care machiajul tău special cu siguranţă nu va trece neobservat!

Mascara 5-în-1 WonderLash, 15.99 lei, editie limitata. Perii scurţi ai periuţei ridică şi curbează genele, în timp ce perii lungi separă şi alungesc fiecare geană în parte. Iar efectul este WOW.

NUMAI LAPTE ŞI MIERE
În cazul de faţă, această cea mai nouă dorinţă de pe lista pentru Moşu nu e doar o figură de stil. Ci editia limitata de Craciun de la Oriflame, pe bază de ingrediente nutritive pentru piele: Cremă de corp Milk & Honey Gold, 16.99 lei şi Săpun Milk & Honey Gold, 5.99 lei.

Tu ce-ţi doreşti să îţi aducă Moş Nicolae în ghetuţe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *