Gallery

Ce jocuri online mai joaca micutii nostri?

Am mai spus-o si o sa o tot repet: nu sunt nici pe departe vreun fan al jocurilor online, nici vreo gadget-geek.
Adică în momentul în care îmi pică în mână un nou device super-smart şi care cam ştie să facă totul singur (asa cum mi s-a intamplat si saptamana trecuta, la lansarea noului si senzationalului Samsung S7 edge) ii testez mai degraba camera foto si viteza de logare pe blog decat sa mă agit cu cele mai noi si mai cool jocuri.

Pur şi simplu prefer sa las telefonul sau tableta să facă ele cât mai mult din treaba mea. Adică să mă ajute să intru uşor pe aplicaţiile mele preferate (FaceBook, Instagram si WhatsApp). Sau să postez articolele cât mai rapid şi comod ori să caut instantaneu un link cu o informaţie nouă, care mă interesează.

Dar, in fine, generatia mea si cea a pustulicilor din ziua de astazi sunt fooooarte diferite, atunci cand vine vorba de tehnologie si de folosirea ei in scopuri de entertainment. De curand am fost la ziua nepoatei mele, Sofia – un Peshtisor mega-agitat de 5 ani si o fashionista convinsa, inca de pe acum!
Dand in mintea copiilor (pardon, vrand sa ma pun la mintea ei), m-am bagat si eu in seama cu ea si am intrebat-o ce face cand nu se joaca cu papusile ei Barbie si cu Poneiul Fantastic, proaspat primite cadou.

jocuri de colorat online

jocuri de colorat online

– Ma joc pe laptop, mi-a raspuns ea prompt.
– Da? Si ce te joci?
– Colorez!
– ?!? … Poftiiim?!

M-a privit superior şi si-a continuat jocul.
– Si ma inveti si pe mine cum sa colorez pe laptop?
– Dar desigur ca da, a venit rapid aprobarea “maestrului” de 5 ani intr-ale jocului cu culori virtuale.

Si iata cum am descoperit, pe rând, cateva jocurile online, mega-haioase, pe jocuridecolorat.biz.
Un site pe care sunt convinsa ca orice fetita va dori sa joace jocul de colorat cu Printesele Disney ori jocuri cu Alba ca Zapada, Cenusareasa, Ariel sau Jasmine, dar si Jurnalul Fashion Girl, pentru micile fashionista.

Dar nu doar fetitele se pot juca pe jocuridecolorat.biz. Si baieteii au cu ce amuza pe site, colorandu-i pe Popeye marinarul, Olaf, Omul de Zapada la plaja, super-eroul Hulk, Blaze-tractorul sau ciudatii Bakugani.

Pe scurt, distractie, mare distracţie in culori! Pentru toti copii, indiferent de varsta pe care o au in buletin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *