Gallery

Ce faci când puloverul şi rochia ta preferată simt nevoia să fie reparate

Am câteva haine pe care, dacă s-ar putea, le-aş purta zi de zi, ceas de ceas (eventual suprapuse, ca să le pot purta pe toate deodată!). Da, atât de mult îmi plac! Fiecare are povestea ei: şalul din lână de yak din Tibet, poncho-ul multicolor din lână de lama, cumpărat de la o băbuţă peruană, puloverul din angora primit de la cineva drag, maioul în stil hippie din Costa Rica, rochia cambrată din stofă bleu, cu un aspect so lady like.

Perwoll Care & Repair reîmprospătează aspectul hinelor şi repară fibrele

Perwoll Care & Repair reîmprospătează aspectul hinelor şi repară fibrele

Îmi plac în sine, ca obiecte vestimentare speciale. Însă, mai mult decât atât, iubesc poveştile din spatele achiziţionării fiecăruia în parte.
Ce să mai, le-am purtat şi le-aş tot purta, însă… au început deja să se resimtă de la atâta purtare şi spălare după spălare!
Mi-e clar că nu mai arată ca atunci când erau noi.

UN KIT SALVATOR!
Nici nu ştie Perwoll ce veste bună mi-a dat când a lansat noul său detergent lichid, cel în sticluţă aurie:
Perwoll Care & Repair.
Un detergent care reduce (cu până la 80%!) scămoșarea hainelor, având în același timp un efect de reparare a țesăturilor.

M-am interesat imediat despre toate detaliile şi am aflat că este unicul detergent lichid de pe piață care rezolvă problema aspectului de uzare şi scămoşare.
Pe scurt, toate tipurile de țesături, chiar şi cele mai delicate, sunt, iată, revigorate cât ai spune “Care & Repair”.
Cum? Datorită unei enzime speciale din compoziţia sa, numită atât de liniştitor pentru hainele mele preferate: Repairzyme.

Aşa că pentru evenimentul de mâine m-am decis deja să port din nou rochia mea preferată. Este cambrată. Din stofă fină. În nuanţa trendy bleu serenity (culoarea anului 2016). Şi, după ce o voi spăla cu Perwoll, va arăta… împrospătată, ca nouă!

#M-am interesat şi de preţuri: detergent lichid Perwoll Care & Repair de 1L costă 16,14 lei; 2L: 29,64 lei, iar 3L: 41,00 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *