Quote

Ce aromă are sorbetto rosso?

UN SORBETTO ROSSO, PER FAVORE
Știm deja că Escada reprezintă unul dintre conceptele magice din lumea modei şi a aromelor. Clienţii îşi imaginează sub această denumire un lux discret, un standard de calitate ridicat şi o combinaţie reuşită între elementele de bază adecvate şi tendinţele cele mai „în vogă“ ale momentului, în portofoliul său găsiţi modă feminină, colecţii sportive, poşete, încălţăminte, ochelari şi alte accesorii dar, bineînţeles, și un puternic sector al parfumurilor.
Si iată că, sezonul acesta, Escada ne rezervă o surpriză primăvăratică; o surpriză care să mai destindă puțin frunțile încrețite de mirare când ne uităm pe geam și vedem flori de gheață în loc de toporași ori copaci înfloriți.

Despre ce este vorba?

Despre o ediție limitată de vară, proaspătă, fructată și aromată precum o vacanță însorită într-o livadă mediteraneană, cu note delicioase precum un sorbetto rosso pur italienesc.
Parfumul, numit sugestiv chiar Sorbetto Rosso, după deliciosul desert răcoritor, se deschide cu o combinație irezistibilă de pară zemoasă și citrice, care dezvăluie inima parfumului într-o beție de pepene roșu și note de săruri marine.
Simțurile trezite de primele valuri de note se răsfață până la final, în acrodurile de bază, de praline, mosc și ambră.

SORBETTO ROSSO – PORȚIA DE VARĂ DE LA ESCADA, ÎNTR-UN SEJUR PE ROMANTICA ȘI ÎNSORITA COASTĂ AMALFITANĂ
Dacă priveşti dincolo de strălucirea legendară a Amalfiapa turcoaz din golfuri, la versanții cu păduri, la casele multicolore, la grădinile terasate, poţi simţi parfumul îmbătător al florilor de pepene roșu și citrice dulce, ca briza mării care-ți sărută pielea răsfățată de soare.
O după-amiază însorită, perfect accesorizată cu un sorbetto rosso răcoritor și aromat. Un parfum tonic precum o zi de vacanță sub soarele mediteranean. Un parfum fresh floral, care îți ridică moralul și te face să visezi la mare și la concediu chiar și când afară ninge viscolit în miez de primăvară.

Cunoscătoarele știu deja că Escada vine în fiecare an cu o ediţie de vară, limitată şi ne răsfață astfel, an de vară, cu parfumuri proaspete, actuale şi strălucitoare, pentru toate femeile care iubesc viaţa şi doresc să trăiască din plin fiecare secundă. Cu acest Sorbetto Rosso al lui 2018, Casa Escada îți continuă, practic, promisiunile și surprizele anuale, după seria de lansări de ediții limitate ale verii 2017 (Fiesta Carioca), Agua Del Sol din 2016 și Turquoise Summer din 2015
Escada Sorbetto Rosso va fi disponibil ca Apă de Toaletă de 30ml (preț recomandat în parfumerii: 197 lei), 50ml (281 lei) și 100ml (360 lei).

CE NU ȘTIAI DESPRE ESCADA
De unde vine numele brandului, Escada?
Ei bine, surprinzător, am aflat că sursa de inspirație a fost… un cal de curse campion.
Escada a apărut în anul 1978 la München, fiind înființat de soţii Wolfgang şi Margaretha Ley. Și s-a poziţionat chiar de la început ca o firmă tânără şi agresivă, precum campioana care i-a inspirat numele. Iar design-ul modern, liniile precise, culorile îndrăzneţe și contrastele surprinzătoare i-au adus imediat faima internațională. Oferta de obiecte vestimentare s-a lărgit și, în 1990, a apărut și primul parfum Escada. Din 1993 a fost inaugurată tradiţia parfumurilor de sezon, caracteristice pentru această marcă.

Ce cuvânt îți vine prima dată în minte, când te gândești la Escada? Universalitatea!

Poți purta produsele Escada și zi de zi, dar, în același timp, ai și produse concepute special pentru a fi purtate pe covorul roşu, la ocazii fastuoase. Nu întâmplător parfumurile Escada sunt alegerea preferată a multor celebrităţi.

Escada are o colecție impresionantă de arome dulci – fructate, fermecătoare, moderne şi energice, subliniate şi de flacoanele vesele şi de campaniile și vizualurile originale.
Printre parfumurile clasice se numără Escada Moon Sparkle, Escada Desire Me, Escada Sunset Heat, Escada Into the Blue, ca si mai noile Escada Magnetism sau Escada Especially.

Așadar, îți plac parfumurile dulci, tonice și însorite precum o zi de vacanță; sexy și feminine în același timp? Ești energică și optimistă și îți place să fii mereu în centrul atenției și al distracției?
Atunci să înceapă vara! O pălărie de soare și o porție de sorbetto rosso, per favore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *