Gallery

Care sunt secretele Claudiei Pavel

Iţi mai aminteşti de Cream, adolescenta seducătoare de la Candy?
Ei bine, timpul a trecut şi ea este acum o adultă – la fel de frumoasă pe cât o ştiam şi cu care mi-a fost mai mare dragul să povestesc câte în lună şi în stele.
Căci am avut ocazia să o descopăr pe Claudia Pavel “Cream” zilele trecute, în rolul de mamă matură a lui Noah, băieţelul ei de 3 ani.
În rolul de vedetă care îşi pregăteşte un nou single.
Şi, mai ales, în rolul de femeie care îşi asumă frumuseţea ca pe un dar ce trebuie întreţinut, zi de zi.

Ne-am întâlnit probabil în cea mai geroasă zi din iarna asta, la EVIDENCE Beauty Salon Unirii – salon a cărui imagine este.
Claudia arată impecabil, cu un machiaj smokey eyes perfect, cu părul ei frumos şi creţ curgându-i pe umeri. Şi cu un zâmbet larg (despre care înclin să cred că nu îi dispare niciodată de pe faţă şi din priviri, atât de natural este!).
Vorbim despre frumuseţe, ca între fete, la o şuetă, alături de alte 4 beauty-bloggeriţe cucuiete.

La poveşti despre frumuseţe, cu Claudia Pavel, Gabriela Dumba, Laura Antonov, Iuliana Manea Jules şi Raluca Zdrobiş

La poveşti despre frumuseţe, cu Claudia Pavel, Gabriela Dumba, Laura Antonov, Iuliana Manea Jules şi Raluca Zdrobiş


credit foto: Magdalena Gheorghe

###
Eu: Îmi amintesc încă de la primele tale apariţii că ai părul creţ natural. Eeei, şi stim toate că părul creţ este cel mai rebel şi mai greu de strunit! Care este secretul tău ca să îl întreţii atât de frumos şi de sănătos?
Claudia: Da, de vreo 31 de ani tot aşa e, glumeşte ea. Creţ, creţ. Parcă de câţiva ani mi s-au mai mărit buclele. Este mai greu părul şi nu mai stă atât de creţ ca atunci când eram mică.
Problema oricărui păr creţ este firul uscat şi sticlos. Aşa că must-have pentru mine este un produs leave-in pentru hidratare şi aspect antifrizz.
În ultima vreme folosesc tratamentul leave-in organic Nashi cu ulei de argan, de la Evidence.

Eu: Să înţeleg că mizezi pe tratamente cât mai naturale, Bio?
Claudia: Da, mai ales pentru păr, căci pentru faţă mă las pe mâna surorii mele. Ea este make-up artist şi specialista în frumuseţe a casei!
O dată pe săptămână, când am timp şi nu pic lată după ce mă joc seara cu Noah, îmi aplic pe păr o mască naturală, cu ulei de cocos, ulei de măsline şi ulei de migdale. Şi o las să acţioneze peste noapte.
În rest, îl las în grija profesioniştilor. Îl spăl la salon, cu Șampon Bain Chroma Riche de la Kerastase. Şi pentru coafare prefer tot produsele de styling de la Kerastase: Uleiul auriu Elixir Ultime, spuma pentru volum Mousse Bouffante şi spray-ul Kerastase pentru definirea buclelor.

Eu: Pe lista ta de frumuseţe, ce ţi-ai trecut la capitolul “obligatoriu de făcut”?
Claudia: Hidratare, hidratare şi iar hidratare! Recunosc, sunt dependentă de uleiul de cocos. M-a ajutat şi în sarcină să îmi menţin pielea fermă, catifelată şi fără vergeturi. Iar acum îl folosesc, practic, tot timpul şi din plin, şi pe păr, şi pe piele.
Pentru ten, din fericire, nu trebuie să fac ceva special. Mă ajută gena (zâmbeşte).
Evident, respect ritualul zilnic obișnuit, demachiere, tonifiere şi cremă. Fac din când în când şi peelinguri chimice profesionale şi folosesc creme Obagi.
Şi îmi place mult cum arată pielea după o şedinţă Oxy – un tratament cosmetic special pentru hidratare.

Eu: Dar la capitolul “asta nu aş face niciodată”, ce ai bifa?
Claudia: Nu m-aş tunde niciodată scurt! Părul ăsta lung şi bogat este parte din mine şi din firea mea. (râde) Cred că aşa, tunsă, nu m-aş mai recunoaşte în oglindă, nu aş mai fi eu, mi-aş pierde naturaleţea.
Aaaa, şi nu mi-aş da niciodată cu gel! Îţi dai seama cum aş arăta? (râde din nou, cu poftă).

Eu: Ai făcut vreodată o schimbare de look pe care o regreţi?
Claudia (râzând): Da, şuviţele blonde pe care mi le-am făcut cu ceva timp în urmă. Şi care încă se mai încăpăţânează să apară, vag, de sub vopsea.
Imi este clar, cel mai bine îmi stă cu un ton ciocolatiu închis, cât mai aproape de cel natural al părului meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *