Gallery

Care este soluţia împotriva căderii părului?

ÎN CĂUTAREA PĂRULUI PIERDUT
Nu cred ca exista femeie (modernă sau din orice epocă istorica, din orice trend în modă sau din orice colţ al lumii ar fi ea) care să nu fi considerat că părul este o podoabă, o armă de seducţie, o parte importantă a personalităţii, vieţii sale de zi cu zi, a imaginii de sine.
Este deci normal ca, atunci când simţim că părul ne cade nejustificat de mult, îngrijorător de mult, să facem orice pentru a ne recăpăta podoaba atât de importantă şi pentru a avea din nou un păr sănătos, des şi frumos!

Plantur39 - gama pe bază de fito-cafeina, împotriva căderii părului

Plantur39 – gama pe bază de fito-cafeina, împotriva căderii părului

CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE ÎNAINTAREA ÎN VÂRSTA, DEZECHILIBRELE HORMONALE ŞI CĂDEREA PĂRULUI
Din păcate, odată cu vârsta cresc și șansele ca părul să cadă! Studiile arată că 17% dintre femei suferă de dezechilibre hormonale, mai ales cele cu vârste cuprinse între 46 și 55 de ani.
“Până la menopauză, rădăcinile părului femeilor sunt protejate de nivelurile ridicate de estrogen. În timpul menopauzei, nivelurile de hormoni la femei se dezechilibrează și afectează creșterea părului. După această etapă, impactul hormonilor masculini – testosteronul – crește. În consecință, părul crește mai subțire, cade prematur, iar scalpul devine din ce în ce mai vizibil”, a explicat doctorul Adolf Klenk, om de știință care conduce Dr. Wolff Research în Bielefeld (Germania), compania care produce șamponul pe bază de cafeină, Plantur39.

LA O CAFEA, DESPRE LUPTA ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂULUI
Zilele trecute am stat de vorbă cu specialişti despre cauzele căderii părului şi lupta împotriva lor. Evident, la o cafea cu cofeină, caci aceasta este un renumit stimulator pentru întregul organism, dar, mai ales, un ingredient activ în procesul de combatere a căderii părului. Pe scurt, este un fel de antrenor personal, plin de energie, al firului de păr!
“Datorită cafeinei, rădăcinile firelor de păr primesc energia necesară pentru a asigura creșterea acestora”, a mai explicat Dr. Adolf Klenk.

Cafeina activă din șamponul Plantur39 poate pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale.
Dacă șamponul este aplicat două minute pe zi, cafeina este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore. Putem deci mari efectele șamponului prin utilizare zilnică.
Şi folosind şi celelalte produse din gama Plantur39:
Tonicul pentru scalp şi pentru întărirea rădăcinilor.
Ca şi Balsamul pentru păr vopsit şi deteriorat.

PROBLEMA CĂDERII PĂRULUI – ÎN CIFRE:
Ştiai că?…
Din cauza poluarii si a ritmului de viata extrem de alert si stresant din Bucureşti, 2 din 3 bucureştence prezintă semne de cădere a părului sau au deja probleme serioase de pierdere a părului, mai mult decât în alte zone din țară.

60% dintre româncele cu vârste cuprinse între 30 și 65 de ani au această problemă.

17% dintre românce au dezechilibre hormonale.

7 din 10 românce din mediul urban, care se confruntă cu această problemă, sunt dispuse să cheltuiască suplimentar în fiecare lună pentru a preveni această problemă.
3 din aceste 7 femei ar cheltui până la 100 de lei, alte 3 declară că nu ar cheltui mai mult de 10% din venitul net lunar, în timp ce una ar fi dispusă să cheltuiască oricât.

(# datele sunt extrase dintr-un studiu realizat la nivel naţional de către Plantur39 și compania de cercetare de piață GfK România).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *