Gallery

Care este secretul frumuseţii româncelor?

ROMÂNCELE AU FARMEC
“Româncele sunt renumite în lume pentru frumuseţea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoaştem expresiile, bucuriile şi tristeţile”.
Asa incepe o stire pe care tocmai am primit-o de la nimeni altul decat… Farmec.

Da, da, acel Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, care tocmai ce şi-a lansat o nouă linie de produse Gerovital Plant pe bază de ulei organic din flori de mac. Lansarea s-a desfăşurat la Galateca – centrul unei expoziţii speciale, ce a adus un omagiu frumuseții românești, atât de admirată și de apreciată în toată lumea.

Gerovital Plant - Flori de Mac

Gerovital Plant – Flori de Mac

RITUALUL DE ÎNFRUMUSEŢARE DEVINE FLOARE DE MAC LA URECHE!
Gerovital Plant – Flori de Mac este o gamă de îngrijire creată special pentru menţinerea frumuseţii.
Secretul?
Uleiul organic din flori de mac. Obţinut din petalele provenite din culturi organice, fără pesticide, este un ingredient activ, cu efect calmant şi de protecţie chiar şi a tenului sensibil.
E ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii şi lăsând pielea catifelată şi hidratată. Pe lângă uleiul-vedetă din flori de mac au mai fost folosite şi uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

GAMA CU FLORI DE MAC:
În noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului, de la lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune până la cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine.
Dar si pentru îngrijirea corpului: cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică și a părului: șampon şi balsam hidratante.

Toate noutăţile şi surprizele Farmec – Gerovital, le poţi urmări şi tu pe facebook si pe site-ul farmec.ro
Pe scurt, inovația stă la baza longevității brandului Gerovital, produsele și principiile active ținând mereu pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *