Gallery

Care e tribul tău?

Când vine vorba despre modă şi despre triburi (reunite în aceeaşi discuţie), chiar nu mă pot hotărî. Îmi este greu, prea greu să aleg un singur trib, aşa că le aleg pe toate – din toate colţurile de lume pe unde am călătorit până acum.
Unde mi-am lăsat o parte din suflet şi de unde am venit cu multe amintiri extrem de puternice şi cu câte un suvenir – un obiect vestimentar hand-made.

E, deci, de la sine înţeles că acum câteva seri, la lansarea FashionTribes.ro şi la îndemnul #chooseyourtribe, am ales nu unul, ci trei triburi diferite:

fustă din in şi etamină, brodată manual de o laoţiancă din tribul Hmong;
bluză cu broderie spartă, pe straturi suprapuse de pânză, migălită de o femeie din tribul Kuna din Insulele San Blas, Panama;
Şi geantă cu aplicaţii din piele întoarsă, lucrată într-un sat berber din Maroc.

Oceane (de diferenţe) le despart – ca spaţiu, ca civilizaţii. Însă stilul şi amprenta originală a tribului este la fel de pregnantă, oriunde în lume!
Pe ideea asta merge, de altfel, şi Fashiontribes.ro, cea mai complexa platforma din Romania. Pe ideea că fiecare dintre noi este unic, diferit. Că nu ne putem regăsi decât într-un anumit stil şi că avem nevoie de un concept nou de shopping.

Aşa că Fashiontribes.ro ne oferă ”triburile” stilistice, construite in functie de apartenenta la un anumit mediu profesional, de personalitatea, hobbyurile si pasiunile fiecăruia dintre cei care căutăm hainele, accesoriile sau produsele de beauty potrivite nouă.

Platforma on-line Fashiontribes.ro s-a relansat, aşa cum începusem să îţi spun, acum câteva seri, pe superba terasa Journey Pub, în parteneriat cu Amelie Suri, CONDUR by alexandru, MOOGU Contemporary Jewellery, CHIC LASHES, 1 Concept, La Mignonne, Looking Fit, Anastasia Beverly Hills, Scarlet, Ali Andreea make-up artist.

In lunile urmatoare, fiecare stil vestimentar – elegant, urban, nonconformist, office sau sport – va fi sustinut de catre ambasadori online, primul dintre acestia fiind Ana Morodan – liderul tribului elegant, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri de moda din Romania.

Pentru cine sunt triburile fashion propuse?
Fashiontribes.ro pleacă de la ideea că look-urile să fie accesibile, purtabile, sa ofere sugestii de stil si sa poata fi integrate in orice garderoba urbana.
“Modul in care ne imbracam este influentat de mediul in care traim, de vietile noastre si de comunitatile din care facem parte, oricare ar fi acestea.”, a declarat Adina Mocanasu, fondatoarea magazinului online Fashiontribes.ro

Există sectiuni de fashion pentru femei, barbati si copii, toate alcatuite din piese vestimentare si accesorii ce poarta amprenta unor marci renumite: Adidas, Benetton, Converse, Calvin Klein Luggage, Desigual, Guess, New Balance, Nissa, Lee Cooper, Nike, Samsonite, Reebok, Pierre Cardin, Ralph Lauren, Timeout, Tom Tailor.

Zona de beauty include produse de machiaj, ingrijire a tenului sau parfumerie accesibile oricarui segment de clienti: Astor, Be You, Miss Sixty, David Beckham, Head&Shoulders, Hello Kitty, Katy Perry, Lady Gaga, Nivea, Old Spice, Pantene.
Dar nu sunt lăsate deoparte nici cosmeticele premium apartinand unor branduri prestigioase: Clarins, Agent Provocateur, Crabtree&Evelyn, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Guerlain, Chanel, Lancome.
Fashiontribes.ro ne oferă, însă, şi dermato-cosmetice (Bioderma, Ivatherm, La Roche Posay, Vichy, Uriage), ca si produse de hairstyling, make-up si skincare din segmentul profesional (Wella SP, Vitality’s, Sebastian, OPI, ghd, Kryolan, Joico, Guinot etc).

Fashiontribes.ro – pe scurt?
Mai mult decat un boutique online! Un concept inedit de triburi stilistice, o comunitate fashion, un spatiu in care oricare dintre noi ne regăsim. Şi găsim, la doar cateva click-uri distanta, piesele vestimentare, accesoriile şi produsele de beauty preferate şi portrivite nouă!

Caută, întreaga vară, proiectele inedite, concursurile si surprizele de pe Fashiontribes.ro, menite sa apropie moda si design-ul de fiecare dintre noi si sa sustina imaginatia, creativitatea si conturarea unui stil personal recognoscibil.
Alatura-te si tu comunitatii Fashion Tribes, magazinul online care te ajuta nu doar sa iti definesti stilul, ci sa ii aduci in permanenta elemente noi!

Moda si frumusetea sunt un limbaj în sine, o carte de vizită prin care fiecare dintre noi se prezintă şi se comunică pe sine celorlalţi.
Haide să le acordăm mereu atenţia pe care o acordăm oricărei forme de comunicare despre noi!
Tu în care dintre cele cinci mari capitole fashion de pe FashionTribes.ro te regăseşti? Elegant, urban, nonconformist, office sau sport?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *