Gallery

Cand soarele se joaca in parul tau…

Toate am aflat, de pe vremea basmelor copilăriei, despre pletele stălucitoare ale Ilenei Cosânzeana cea „ruptă din cer şi mândră ca o stea”.
Ei bine, care este, oare, solutia să nu mai suspinăm, visând la un păr de poveste? Ci, pur şi simplu, să transformăm basmul în realitate?! Mai ales astăzi, când inovaţia şi ştiinţa sunt aliaţii noştri principali… Iata de ce m-am pus pe căutat raspunsuri (si mai ales pe cele de ultimă oră 🙂 )

 

#LA SOARE TE POŢI UITA….

8 ULEIURI PREŢIOASE, PENTRU UN PĂR STĂLUCITOR

Vrei să îţi iei adio de la părul deteriorat, tern, cu vârfuri despicate, „stresat” de la atâtea coafuri sofisticate şi produse de styling aplicate zilnic?  

 

Cu o formulă nouă, îmbunătăţită cu keratină şi cu 8 uleiuri preţioase pentru frumusețe şi hrănitoare(ulei de argan, de șofrănel, de macadamia, de măsline, de caise,de migdale, de trandafir și de susan), gama GLISS Oil Nutritive de la Schwarzkopf hrăneşte și repară în profunzime părul lung, deteriorat și predispus la vârfuri despicate, făcându-l strălucitor şi puternic.

 

 

Noua gamă Gliss Oil Nutritive cuprinde:

 

–       Șampon GLISS OIL NUTRITIVE, 250/400 ml, preț 12,69 lei, curăță delicat și îngrijește intens părul. Formula cu 8 uleiuri preţioase și keratină repară firul în profunzime și îi reface structura exterioară.

–       Balsam GLISS OIL NUTRITIVE, 200 ml, preț 12,69 lei, cu nutrienți bogați și keratină care repară intens și refac aspectul vârfurilor degradate cu până la 90% (folosit împreună cu șamponul).

–       Mască anti-vârfuri-despicate GLISS OIL NUTRITIVE, 200ml, preț 19,99 lei,, o adevărată cură de revitalizare a părului degradat şi uscat, care repară în profunzime cu până la 95% din vârfurile despicate și îi redă strălucirea sănătoasă.

–       Balsam-express fără clătire GLISS OIL NUTRITIVE EXPRESS REPAIR, 200 ml, 14,49 lei, are acţiune imediată, lasând părul uşor de pieptanat şi modelat şi vizibil mai mătăsos.

 

 

#HAIR TIPS & TRICKS:

Pentru a readuce la viață părul deteriorat și pentru a preveni despicarea vârfurilor, specialiștii Schwarzkopf ne propun noul GLISS Oil Nutritive și o serie de sfaturi de urmat:

·         Evită să-ți speli părul în fiecare zi, pentru a menține lipidele protectoare naturale pe fir

·         Folosește produse de îngrijire specifice părului deteriorat, îmbogățite cu uleiuri naturale și keratină, pentru refacerea și protecția învelișului firelor

·         Folosește o dată pe săptămână o mască tratament intens hidratantă și folosește de fiecare dată balsam

·         Usucă-ți părul mai întâi la rădăcină, apoi continuă ușor spre vârfuri, pentru a nu agresa cuticulele firelor de păr

·         Masează-ți scalpul: stimularea circulației sângelui va preveni uscarea părului

·         Piaptănă-ți părul periodic, de la rădăcină spre vârfuri, pentru suplețe și mai multă elasticitate: la fiecare pieptănare, particulele de sebum care protejează firele sunt dispuse uniform pe lungime

·         Aplică tratament fără-clătire pe părul umed: repară aspectul vârfurilor uscate, reface învelișul firelor și previne ruperea

·         Folosește mai rar aparatele de styling (placă, ondulator) și întotdeauna aplică înainte un produs care protejează părul împotriva căldurii;

 

 

 

 

 

#CULOARE DE POVESTE

 

Ei bine, da, şi noi, brunetele, ne putem bucura acum de culorile anului 2015 în nuanțe vibrante – tonuri de arămiu luminos, șaten auriu și roșu stacojiu – cu cele mai bune rezultate și cel mai mic efort, folosind noua gamă Syoss Vibrant Colors.

 

Special pentru a obține nuanța visată pe părul închis la culoare, chiar la tine acasă, dar cu rezultate ca la salon, Syoss lansează în acest  an două colecții create pentru brunete:

·         noua colecție Syoss Vibrant Colors, vopsea permanentă cu nuanțe vibrante pentru părul închis (5-77 Arămiu Luminos, 4-88 Șaten Auriu, 4-22 Roșu Stacojiu) – 19,89 lei, inovație care oferă decolorare și colorare profesională într-un singur pas, pentru a asigura nuanțe vibrante și uniforme, chiar și pe părul închis la culoare.

Datorită tehnologiei unice și concentrației mari de pigmenți coloranți, noua gamă Syoss Vibrant Colors elimină astfel nevoia unei decolorări prealabile pentru a obține nuanțe vibrante pe părul castaniu sau brunet. Formula asigură performanță maximă de colorare și deschide culoarea de bază cu până la 3 tonuri. Mai mult, datorită formulei profesionale, părul rămâne strălucitor, cu un aspect sănătos și fortifiat. 

 

·         Pentru deschiderea părului închis la culoare în nuanțe pure de blond radiant, într-un singur pas, Syoss relansează gama sa profesională de decolorare Lighteners pentru utilizare acasă. Noua formulă Syoss Lighteners, blond decolorant profesional pentru părul închis (13-5 Platinum Lightener, 13-0 Ultra Lightener) – 19,89 lei,  activată acum de uleiuri nutritive de îngrijire și asigură o decolorare optimă a părului închis, cu până la 9 nivele, pentru o nuanță uniformă de blond, naturală și strălucitoare, ca la coafor. În plus, balsamul de îngrijire integrează un efect care acționează împotriva acelor reflexii oxidante gălbui, oranj sau roșiatice.

Syoss ne pune la dispoziție produse profesionale și accesibile pentru îngrijirea, coafarea și vopsirea părului, dezvoltate împreună cu hairstiliști și hairdresseri profesioniști și testate de către aceștia.

 

Produse uşor de folosit, paşi uşor de urmat, chiar şi de către noi singure, acasă, pentru un păr de poveste. Sună atât de bine, nu-i aşa?! Eu, una, vreau o nuanţă de portocaliu – ultima mea găselniţă pentru vara aceasta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *