Gallery

Cand multe beauty-bloggerite se intalnesc…

… se lasa cu discutii incinse despre ultimele noutati din domeniul frumusetii, cu testarea celor mai hot creme si produse de machiaj, cu povesti despre lumea cosmeticii si a blogosferei, cu schimb de beauty-noutati.
Pe scurt, cu Beauty Swap!

E deja a doua oara cand Ana (*Ana Maria Tatucu, owner beautybarometer.com) “starneste” si organizeaza astfel de evenimente beauty swap si intalniri ale blogosferei de beauty.
Da, suntem o comunitate si avem nevoie de intalniri, ce credeai?
E exact atmosfera aia gen “Sex and the City”, in care multe fete cool & trendy se intalnesc, testeaza, probeaza si pun tara la cale 😉

Alexandre Eram (brand Melkior) si Adina Halas Hugeanu au deschis a doua editie a “Beauty Swap by BeautyBarometer” la Inspayer Batistei cu discutii interesante despre trenduri in machiaj si ce valori si emotii poti transmite printr-un brand de makeup. Respectiv cu sfaturi despre cum poti sa treci din showbiz in online, pe blog si pe Youtube.

Am aflat o multime de secrete de blogging de la Corina Allan (bloggerita si reprezentant Paula’s Choice in Romania), Camelia Neaga (coltulcameliei.ro) Adela Manolache (make-up artist si Youtuber), Simona Adam (blogger la “Sanziene si Matraguna”), Bianca Mitrea (creator si patron Qi Cosmetics), Pavlina Marinova – CEO Pick N Dazzle, Mihaela Zimbreanu (salon Beauty Reveal), Alexandra Caciuriac (PR Marionnaud Paris), Olivia Dutu (bloggerita la papusaruseasca.ro si PR specialist Elmiplant si B.U.).

Evenimentul a fost posibil datorita inimoasei organizatoare, Ana Maria Tatucu, si a sponsorilor Oriflame, Farmec, Dove, Arome de Lux, Pick N Dazzle, Gerocossen, Go & Fun, essence, Elmiplant, Melkior, B.U., Marionnaud Paris, Braidy, Magnifique Skin, Kitoko, Beauty Reveal, Farmec, Softcup, Colour B4 Romania, Traistuta cu zale, Luxury Perfumes, Herbalife, Paula’s Choice, Iulian Simo Fotograf, Kayus, Qi Cosmetics, Hipocrat, Melvita, DS Laboratorie.

Pana la editia urmatoare, iti uram sa fii frumoasa, plina de inspiratie si tot timpul informata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *