Gallery

Călătorie inedită la Marea Moarta

Am avut marea şansă să văd şi să mă bucur de frumuseţea ireală şi de beneficiile unice ale Mării Moarte nu doar o dată, ci de două ori: de pe malul Iordaniei, acum trei ierni şi, după doar un an, şi de pe cel israelian.

I-am testat pe propria piele soarele blând, deloc nociv la cei minus 427 m sub nivelul mării (!) – căci, da, aici este, practic, uscatul de la cea mai joasă altitudine de pe Glob!
Şi i-am încercat, pe rând, nămolul hrănitor pentru piele, apa bogată în minerale, sarea cu proprietăţi aproape magice, ingrediente care efectiv îţi schimbă conceptul de îngrijire a pielii, lăsând-o foarte bine hidratată, catifelată, mai elastică, mai fină.
Exact ca în basme!

Şi iată că, iarna asta, am avut ocazia să reîntalnesc într-un mod inedit Marea Moarta: nu m-am mai dus eu la ea, ci a venit ea la mine.
Unde? Într-o sală V.I.P. din Bucureşti, unde am descoperit cu încântare noua colecţie pentru îngrijirea de top a pielii, Dead Sea de la Sabon.
O gamă pe baza de ingrediente pretioase, cu ulei de duş, crema de mâini, crema şi exfoliant de corp, crema hidratanta, exfoliant de faţă, masca cu namol pentru corp, ca şio minunată mască exfolianta 3 în 1.

Ce ingrediente preţioase din Marea Moarta si din apropiatul Deşert Iudaic conţin produsele Sabon Dead Sea?
Dunaliella, o micro-algă specifică doar Mării Moarte, cu efect de protecţie împotriva razelor UV.

Mir Lypidami, un cunoscut antioxidant, cu proprietati calmante.

Salicornia Europaea, care este o planta bogată în vitamina C, calciu si silicon natural, care conferă fermitate pielii.

Trandafir de Jericho, o floare a desertului ce aduce pielii o hidratare optima.

Ulei de palmier, bogat in Omega 3.

Chrystanteum parthenium, o planta din desert, care ajuta la purificarea pielii.

Ce am testat deja şi mi-a plăcut maxim:
Crema de mâini, care este absolut divină – exact ce îţi trebuie în perioada iernii! O cremă hrănitoare, grasă, care, însă, să intre repede în piele, hidratând şi lasând pielea catifelată. Am simţit de la prima aplicare cum noua cremă Sabon mi se topeşte parcă pe piele – bănuiesc că asta se întâmplă datorită uleiurilor şi plantelor de la Marea Moartă, ca şi unturilor naturale şi extractului calmant de Aloe Vera.

Uleiul de curăţare, extrem de light ca textură şi care, după aplicare, lasă pielea proaspătă şi strălucitoare.
Are o formula unică, cu uleiuri naturale de Jojoba, Shea, măsline, Avocado şi germeni de grâu, esenţiale pentru hrănirea pielii, alături de sărurile hidratante de la Marea Moartă.

Nostalgie, răsfăţ al pielii, călătorie a simţurilor pe meleagurile îndepărtate ale Mării Moarte… Pe toate mi le-a adus fix sub nas, direct în Bucureşti, noua gamă de îngrijire Dead Sea de la Sabon, într-o zi mohorâtă de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *