Gallery

Cadouri de Crăciun (prima filă)

Astăzi ţi-am pregătit o poveste fantastică şi glam. Cu o sirenă seducătoare, care trăieşte în adâncurile unor ape vrăjite, pline de frumuseţi.
O dată pe an, de Crăciun, ea iese la suprafaţă, cu un năvod plin de comori şi de cadouri:
Palete de farduri, ca nişte stele de mare, produse pentru baie aurii, seturi pentru o manichiură strălucitoare ca o perlă, rujuri în nuanţe superbe de corali, blushuri de sidef.
Şi, împrăştiindu-şi comorile frumuseţii, îşi cântă irezistibilul şi magicul cântec de sirenă. Un cântec superb, care ne atrage, mai puternic decât noi, decât voinţa noastră…
O chemare irezistibilă către petrecere şi către Sărbători pline de frumuseţe misterioasă şi strălucitoare!

# FRUMUSEŢE CA LA CARTE

Trusele SEPHORA LOOK BOOK – sub forma unei colecţii de 4 volume de cărţi pline de sfaturi de frumuseţe şi de farduri pentru ochi.
Volumul 1: The Smoky Eye look. Sau poate eşti mai degrabă adepta unui Nude Look? Pentru seară nu trebuie să îţi lipsească The Party Eye Look. Şi, pentru un look original, alege machiajul din “Metallic Book”.

Nu am putut să îmi dezlipesc privirile şi pensulele de pe trusa versatilă de farduri SEPHORA, care se deschide în multe-multe petale, asemenea unei flori speciale, într-un coral.
Ca să fii mereu pregătită pentru diverse ocazii şi variate machiaje speciale, pe care te sfătuiesc să ai curajul să le încerci, iarna asta.

HAPPY NEW NAILS – set pentru o manichiură… veselă 🙂
Şi CREATIVE NAIL ART – trusă cu aplicaţii şi pensule speciale, pentru a-ţi realiza chiar tu, acasă, nişte picturi superbe pe unghii.

Iar pentru ca serile lungi de iarnă să aibă culoare şi aromă, SETURILE DE BAIE SEPHORA, cu gel de duş, spumant şi scrub, ori mingiuţele multicolore, efervescente şi aromate pentru baie sunt a must!

###
# PUŢIN GA-GA? SAU DE-A DREPTUL LADY GAGA?

Îţi mai aminteşti?
Acum doi ani, parfumul de debut a lui Lady Gaga, Lady Gaga Fame, a depășit toate standardele și normele din industria parfumeriei cu tehnologia sa inovativă. A fost prima apă de parfum de culoare neagră care devenea invizibila o dată ce era pulverizată. Lady Gaga Fame a făcut istorie cu această versatilitate incredibilă, dar şi cu numărul de sticle vândute în întreaga lumea și cu premiile obținute.
Pentru aventura sa cea ma recentă, din toamna aceasta, Lady Gaga ne invită pe toate să testăm noul parfum periculos de îndrăzneț: EAU DE GAGA (de 15ml, 30ml, 50ml și 75ml, deja disponibil în magazinele Sephora din octombrie).
Un parfum enigmatic, îmbinând cu îndrăzneală diverse elementepentru a crea un farmec seducător. Pentru iubitoarele de violete, veşti excelente: parfumul este construit în jurul notelor de violetă albă, seducătoare şi opulente, contrabalansate de note revigorante și acidulate de lămâie verde.
Arome captate într-o sticlă luxoasă, neagră. Iar versiunea de 75 ml vine într-o cutie de bijuterii, de un roşu elegant, tronând pe catifea neagră.
Noul parfum EAU DE GAGA – pentru femeia aventuroasă şi pentru bărbatul care o iubeşte!

###
# TOTUL PENTRU UN TEN PERFECT

Cu noul KIT STRIVECTIN – Perfect skin kit for the face, eyes and lips – o “trusă de prim ajutor” pentru un ten perfect.
Un kit complet pentru rutina noastră zilnică de frumuseţe, cu 3 produse geniale, pentru 3 zone diferite:
StriVectin-SD ® Intensive Concentrate for Wrinkles and Stretch Marks – 60ml, un produs pe care îl folosesc deja de un an şi pe care, pur şi simplu, îl iubesc! Stimulează regenerarea naturală a celulelor pielii şi a colagenului, fiind arma ideală atât impotriva ridurilor de pe faţă şi decolteu, cât şi a vergeturilor.

StriVectin-SD ® Eye Concentrate for Wrinkles – 7 ml, un contur de ochi care acţionează targetat împotriva cearcănelor şi a ridurile din colţul ochilor şi de sub ochi.

StriVectin Clinical Corrector™ Anti-aging Lip Tint SPF 20 – 15 ml, o cremă nuanţatoare pentru buze, cu 5 acţiuni corectoare: hidratează, protejează împotriva razelor nocive, anti-rid, dă supleţe pielii şi colorează extrem de natural.

Dar o piele frumoasă nu poate fi suficient de frumoasă dacă nu este curată perfect şi în profunzime.
MURAD’S BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO este un tratament în doi pași cu acțiune rapidă. Kit-ul include un produs care extrage punctele negre (Blackhead Remover) și un serum care ajută la reducerea porilor în timp ce îi sigilează, asigurând o protecție de lungă durată împotriva impurtăților (Pore Refining Serum).
Blackhead & Pore Clearing Duo curăță profund, decongestionează porii încărcați și reduce formarea punctelor negre, echilibrând sănătatea dermei şi oferindu-i un aspect neted, mătăsos și uniform, conform complexului Inclusive Health® patentat de Dr. Murad.

Iar, pentru o hidratare optimă, SETUL MURAD Celebrate Smooth Skin- Rich Moisture, 463 lei, este soluţia ideală. Un set complet cu toate produsele care ne trebuie pentru ca pielea să îşi ia zilnic “paharul său de apă”.

Un potop de cadouri fabuloase pentru Sărbători. Cadouri care, pur şi simplu, m-au vrăjit încă de la prima testare, când le-am admirat în avanpremieră, săptămâna trecută şi de care ne putem deja bucura în magazinele SEPHORA! Pentru un Crăciun de vis!

One thought on “Cadouri de Crăciun (prima filă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *