Gallery

Cadouri de Crăciun (a doua filă)

Imaginează-ţi frumuseţea unei sirene.
Mistica, misterioasă, seducătoare.
Plină de culoarea şi de magia frumuseţii din adâncurile albastre ale oceanului.

Încă din prima filă a acestei poveşti ţi-am urat “bun venit” în oceanul de cadouri de Crăciun de la SEPHORA.

# DINTR-O MIE DE FLORI COLORATE, EU TE-AM ALES. DINTR-O MIE DE FLORI PARFUMATE, TU M-AI ALES!

DAHLIA DIVIN – NOUL PARFUM GIVENCHY
Muza parfumului Dahlia Divin de la Givenchy este la fel de strălucitoare precum aroma sa.
O femeie cu o prezență ce emană strălucire, o frumusețe hipnotizană, de sirenă. Iar imaginea este nimeni alta decât superba şi talentata Alicia Keys!
Parfumul Dahlia Divin reprezintă alchimia dintre rochiile couture ale casei și cele mai exclusiviste arome, firul rafinat de aur, care nu lipsește din cele mai spectaculoase creații Givenchy, devenind semnătura sticlei ce conține noul parfum Dahlia.
Parfumul zeițelor lumii moderne.
Captivant, prețios și extrem de luminos.
Un parfum cu “aură” couture, cu o strălucire divină, ce răsfată pielea cu atingeri aromate voluptuoase.
Abunda de senzualitate şi de o aură luxuriantă cu accente floral-lemnoase: note de fructe aurii, prune galbene, care se întălnesc cu aromele intense de iasomie. La final, se afirmă notele lemnoase – vetiver, lemn de santal, patchouli – și lasă o amprentă memorabilă, senzuală și prețioasă
Dahlia Divin?
Strălucire şi mister hipnotic capturate într-o sticlă de parfum.

EXTRAVAGANCIA. DE LA GIVENCHY:
PALETA DE FARDURI EXTRAVAGANGIA DE LA GIVENCHY, un omagiu adus bogaţiei de texturi şi culori a naturii, inspirată de sideful perlelor naturale de pe fundul misterios al oceanelor.
Emoția transmisă este absolută, paletă include o nuanță discretă de ruj, un roz luminos și transparent, și patru nuanțe unice de fard de pleoape.
Violet și brun satinat ce definesc și oferă profunzime privirii. Nuanțe strălucitoare de argintiu și auriu care sporesc intensitatea. Un cvartet de culori ușor de utilizat și o textură extrem de comfortabilă care oferă un rezultat intens de la prima aplicare. Îndraznește să te joci cu mixurile de culori și contraste pentru un look armonios sau extravagant.

LE ROUGE
Un accesoriu Couture emblematic, LE ROUGE GIVENCHY este extrem de sofisticat. Când l-am testat, am avut pru şi simplu senzaţia că îmi îmbracă buzele în nuanțe luminoase și catifelate.
Pentru colecția toamnă-iarnă 2014 este disponibil în două nuanțe ediție-limitată: Pourpre Inoui, un burgundy intens și Rose Extravagant – un roz luminos

BLUSH MEMOIRE DE FORME
Mai mult decât un blush.
O asociere dintre un polimer gel non-lipicios și o textură rezistentă, inovatoare, care se transformă atunci când întâlnește pielea.
O nuanță de roz electric şi o aromă de apă florală, un blush ce poate fi aplicat cu vârful degetelor şi care m-a cucerit de la prima testare.

###
# POFTĂ DE CEVA DULCE?

Bomboane şi prăjiturele care nu îngraşă şi pe care le poţi consuma în cantităţi industriale, cât e ziua de lungă? Ba chiar şi seara, în club?
Nimic mai simplu! Benefit ne-a pregătit, iarna asta, truse de make-up pline cu culori absolut delicioase şi de zâmbete, pe care să ni le aşternem pe chip. Sub forme haioase, de căsuţe unde se vinde turtă dulce.
Nu trebuie decât să descoperi toate “bunătăţile” Benefit din Beauty Bonbons, Candy Coated Countdown, Complexions Confections, Cutie Cravings, Goodies a Go-go, Pretty Parfait
Yummy!

###
# M. – de la Moş Crăciun şi Moschino Gifts!

Ca un adevărat Moş Crăciun trendy şi cool, Moschino ne-a pregătit, începând din noiembrie, seturile ediție limitată, speciale pentru Sărbători.
Pentru că știu că sunteți deja în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi, vă propun să descoperiți seturile parfumate de la Moschino:
MOSCHINO CHEAP AND CHIC:
Un parfum acidulat, floral lemnos, care o sa te cucerească prin notele de bergamota, iasomie din Egipt și vanilie. Preț set – 177lei.

MOSCHINO CHEAP AND CHIC PETALS:
Un cocktail de rodie și căpșuni sălbatice combinat într-un duo efervescent, jucăus și ademenitor, accentuat de ghimbir roșu. Preț set – 267lei

MOSCHINO I LOVE LOVE:
Parfumul iubirii ce te seduce prin note senzuale de trandafir, lăcrămioara și frunze de scorțișoară. Preț set – 267lei.

Si, special pentru bărbatul din viața ta, Moschino ți-a pregătit două seturi care se potrivesc tipului activ, mereu in cautarea noutatii, dar și celui tradițional:
MOSCHINO SAILING:
Proaspăt și revigorant precum briza mării, cu o personalitate pasională și plină de energie, se potriveste iubitului cu un stil de viață atletic, mereu în mișcare, navigator și explorator. Preț set – 248lei

MOSCHINO FOREVER:
Un parfum creat pentru bărbatul clasic, cu o personalitate puternică, care îi oferă posibilitatea de a fi original și unic. Preț set – 248lei

Da, anul acesta vom sărbători un Crăciun plin de imaginație și îndrăzneală. Ca un ocean plin de cadouri superbe şi de surprize mult-aşteptate. Un ocean de frumuseţe, de sclipici, de valuri de arome, de voie bună şi de noutăţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *