Quote

Burgărescu, pentru adevărații iubitori de burgeri

Iubitori de burgeri din toate colțurile Bucureștiului, uniți-vă! Din primăvara aceasta, BURGARESCU rescrie istorie! Cel mai nou local cu burgeri din Bucuresti, de pe Bulevardul Basarabia 80, peste drum de Parcul National si Stadionul National, anunță nu doar hamburgeri și cheesburgeri delicioși, ci și meniu complet de seri savuroase de karaoke, stand-up si quiz nights.


Ce este BURGARESCU?

Burgărescu este un mix între un nume tipic românesc, cu trimitere la perioada interbelică a Bucureştiului şi produse americane de tip fast-food reconvertite in gourmet fine dining.

Doar aici gasesti burger-ul ESCU, ce are ca ingredient principal “pulled pork”, carne obţinuta în urma unui proces de slow cooking de aprox 6 ore, masat şi “îngrijit” cu cele mai interesante mix-uri de mirodenii şi condimente.

Hamburger si Cheesburger Burgarescu
au la bază o chiftea din carne delicioasă de vită “Black Angus”, care îţi invadează gura de prospeţime şi savoare.
Și, special pour les connaisseurs, ce ar fi burgerul fără cartofi? Toţi burgerii vin însoţiţi de cartofi prăjiţi fresh. Recomand cartofii wedges, asezonaţi cu parmezan şi usturoi, plus sosul casei.
Tot la Burgărescu gasesti și diferite tipuri de pizza yummy-yummy. Iar pentru cei (a se citi “cele”) care vor să mănânce lejer seara, cum este cazul subsemnatei, poți opta pentru salată light savuroasă.

BURGARESCU anunta evenimente din 11 aprilie

Din 11 aprilie BURGARESCU deschide sezonul de evenimente de quiz night, karaoke cu live session si stand-up. Deja sunt anuntate primele evenimente.
Burgarescu Quiz Night pe 11 aprilie, de la ora 19 si Live Session Alexandra Sandu feat. Karaoke, tot de la ora 19, pe 12 aprilie.
Evenimentele sunt cu acces liber, doar in baza unei rezervari la masa.

Ce inseamna BURGARESCU pentru owneri?

“A inceput ca o provocare, ca o nebunie, ca un act suprem de curaj. Exista o vorba, si in cazul Burgarescu este extrem de adevarata. Se spune ca un antreprenor autentic e cel care paraseste corporatia, se arunca in prapastie si isi construieste in cadere un avion, sau, in cazul meu, un paradis al burgerilor. Nu a fost usor, au fost luni cand ajungeam acasa plin de var, miroseam a diluant, aratam ca un actor din reportajele de pe Discovery despre supravietuire. Dar azi Burgarescu este precum un copil, copilul meu, un copil care creste. N-as fi reusit sa ajung aici fara LUC si ii multumesc pentru increderea pe care a avut-o in mine.”, a declarat unul dintre proprietarii localului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *