Quote

Bucureștiul meu cool

Pentru tine, care sunt locurile cele mai cool din București? Unde ai vrea să te vezi cu… Tudor Chirilă, să spunem, dacă ți-ar lansa o invitație care începe cu “ne vedeeeem jooooi”?! 😉
Căci Tudor Chirilă chiar ne dă întâlniri, sezonul acesta, prin locurile care îi plac și îl inspiră cel mai mult din București. Locuri speciale, care au relevanță mare pentru el, care au făcut și fac parte din viața sa personală sau profesională: Piaţa Victoriei, Mănăstirea Stavropoleos, Parcul Herăstrău, Teatrul de Comedie, Parcul Grădina Icoanei…

Este vorba despre filmul Bucureştiul meu COOL, al cărui protagonist este chiar Tudor Chirilă, care a acceptat provocarea ECCO și a răspuns la întrebarea:
Unde ai vrea să te lași dus (și sedus) de Sneakerşii ECCO COOL 2.0?!
ECCO COOL 2.0 sunt tenișii comozi si cool, care îți poartă pașii prin oraș, fie ploaie, fie vânt, fie soare, ca să descoperi, să explorezi și să admiri, după pofta inimii, locuri spectaculoase.

“Pentru mine, locurile pe care le-aţi văzut în filmuleţul ăsta nu sunt spectaculoase prin ele însele, ci mai degrabă prin amintirile care pe mine mă leagă de ele prin asocierile şi conexiunile pe care le fac cu evenimente din viaţa mea recentă sau trecută. Pentru mine Bucureştiul e mai mult decât gropi şi denivelări, sunt locurile astea care mă fac să-mi fie dor de oraşul ăsta când stau plecat mai mult de două săptămâni. Ăsta-i Bucureştiul meu.” spune artistul Tudor Chirilă.

ECCO este oaspete în fiecare ţară în care îşi desfăşoară activitatea şi respectă cultura locală, creând legături reale cu clienţii săi şi inspirându-se de la ei.
“Vă invităm să evitaţi aglomeraţia şi să renunţaţi la mijloacele de transport poluante, vă invităm să vă mişcaţi şi să (re)descoperiţi locurile spectaculoase sau dragi sufletului vostru în cel mai confortabil mod cu noua colecţie ECCO COOL 2.0, iar filmul Bucureştiul meu COOL by Tudor Chirilă & ECCO sperăm să vă inspire” spune Victor Tighinean – General Manager ECCO pentru România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia.

Colecţia ECCO COOL 2.0 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

ECCO nu cred că mai are nevoie de prezentări, pentru nimeni: este un brand de încălţăminte născut în Danemarca și renumit în întreaga lume. Un brand care combină stilul şi confortul, succesul său bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *