Quote

BU! Tell your story

SCENT OF A WOMAN
BU ne-a obișnuit deja, sezon de sezon, cu lansări de parfumuri surprinzătoare și de campanii care ne pun imaginația la contribuție. Anul acesta, BU a lansat noul parfum Absolute Me, printr-o campanie în care povestea fiecărei fete așteaptă scrierea cu dragoste a următoarelor capitole…
Absolute Me – este un parfum feminin, fructat-lemnos cu atingeri florale, creat special pentru a celebra feminitatea, senzualitatea și modernitatea, toate în același timp.
Pentru a pune accentul meritat pe valorile și diversitatea frumuseții, B.U. începe odată cu această lansare o nouă campanie în jurul conceptului Absolute Me – un concept care vorbește despre feminitatea absolută – #AbsoluteMeStories.

Mai mult decât o poveste, noul concept B.U.Absolute Me încurajează fetele de pretutindeni să își îmbrățișeze toate aspectele feminității, le îndeamnă să experimenteze, să se joace şi să spună #AbsoluteMeStories ȋn campania dedicată.

GAMA BU Absolute Me
Parfumul este disponibil în mai multe variante:
B.U. Absolute Me Eau de Toilette 50 ml, preţ 45 lei, B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml, preţ 22 lei si B.U. Absolute Me Deo Body Spray 150 ml, preţ 11.50 lei.

ABSOLUTE ME – povestea în alb și negru a unui parfum…
B.U. Absolute Me
oferă prilejul perfect de a pune în valoare adevărata frumusețe, cu libertatea și asumarea acesteia, fără compromisuri.
Fiecare fată B.U. este cu atât mai radioasă și mai frumoasă cu cât se simte mai bine în pielea ei și își exprimă într-un mod unic personalitatea care o face misterioasă și specială.
Ambalajul alb-negru cu accente roz-pudrat și elemente florale invită la descoperirea unui parfum ce ȋşi dezvăluie personalitatea cu primele note proaspete de mandarină, măr crocant și pară coaptă.Inima bogată este compusă dintr-un mix eclectic de violete și frezii contopite cu lemnul neted de santal. Aromele finale de caramel, mosc și ambră încapsulează perfect intensitatea și complexitatea feminității absolute.

CAMPANIE FOTO CU POVESTE:
O campanie pentru povestea ta! B.U. lansează microsite-ul Solartium pentru ca fiecare fată B.U. să își construiască povestea Absolute Mecare să o reprezinte perfect.Cele care se ȋnscriu se vor putea inspira și din poveștile prezentate pe site, uploadate de nume cunoscute din blogosferă.

Între 15 martie și 15 mai, fetele B.U. sunt invitate să încarce fotografii și/sau videoclipuri care vor forma un colaj eligibil pentru Povestea Săptămânii, poveste ce va fi premiată.
Premiile săptămânale constau în seturi cu noua gamă Absolute Me și selfie stick-uri B.U. Absolute Me, pentru a captura cele mai importante momente din povestea fiecăreia. Cele trei mari premii sunt un telefon iPhone7 și 2camere foto instant Fujifilm Instax mini 8, alături de seturile prețioase din noua gamă.
Platforma Absolute Me își propune să surprindă adevărata față a feminității, cu toată complexitatea sa și amalgamul eclectic şi ludic de modernitate, senzualitate și naturalețe.

Acesta este doar ȋnceputul poveştii B.U. Absolute Me despre feminitatea absolută, care are ȋn prim-plan celebrarea adevăratei personalităţi, ce face fiecare fată B.U. să fie unică, misterioasă şi specială.
Care este povestea ta?
www.absolutemestories.com, www.instagram.com/B.U.Romania/, www.facebook.com/B.U.Romania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *