Gallery

Breathable by Orly – oja care lasa unghiile să respire

cu Mihaela Radulescu, 24life si Camelia Andrasescu, beautystory, la lansarea Breathable by Orly in Romania

cu Mihaela Radulescu, 24life si Camelia Andrasescu, beautystory, la lansarea Breathable by Orly in Romania

SIMȚIM NEVOIA SĂ MAI ȘI RESPIRĂM DIN CÂND ÎN CÂND, NU? EI BINE, ȘI UNGHIILE NOASTRE SIMT LA FEL!
Timpul pare din ce în ce mai mult că nu mai are răbdare, iar tu îţi pierzi răbdarea când vezi ca s-a scurs încă o zi, iar lista cu TO DO-uri se încăpăţânează să rămână la fel de lungă. În acest ritm ameţitor, nu-ţi găseşti răgaz nici să respiri! Dacă tu ar trebui să-ţi faci curaj să îţi răpeşti o oră din agendă şi pentru tine, pentru unghiile tale ORLY a găsit soluţia.

După ani de teste şi cercetări, renumitele laboratoare Orly au lansat Advanced Oxygen Technology – o inovaţie revoluţionară pentru unghii uscate, casante şi deteriorate.
Folosirea gelului este eficientă pentru programul tău încărcat, însă din când în când şi unghiile tale au nevoie de o pauză.
Tratamentul Orly Breathable permite oxigenului şi hidratării să penetreze unghia în profunzime. Similară tehnologiei lentilelor de contact, noua tehnologie Orly prin ingredientele sale cheie – Vitamina B5, Vitamina C si ulei de argan – hidratează, fortifică şi hrăneşte unghiile.

IT S BREATHABLE TIME FOR YOUR NAILS
De acum, acestea pot creşte sănătoase, puternice şi hidratate, iar mâinile tale vor străluci şi respira în acelaşi timp.
Lacul de unghii Breathable de la Orly lansat pe piaţa din România de ROWE este simplu şi uşor de aplicat, iar datorită factorilor de aderenţă şi aditivilor de luciu, acesta nu necesită folosirea topului sau a bazei obişnuite.
Te vei bucura de o manichiură impecabilă, mult mai rezistentă şi fără să te simţi vinovată gândindu-te că atunci când îţi vei sterge unghiile acestea vor fi terne sau degradate.

O formulă complexa, all in one, Breathable îţi respectă timpul, iar tu vei petrece astfel mult mai puţin timp la sesiunea de manichiură. Ideală pentru fortificarea unghiilor moi, subţiri şi fragile, noua tehnologie modifică fundamental paradigma cu care au fost obişnuite unghiile tale până acum.

MÂINILE SUNT CARTEA NOASTRĂ DE VIZITĂ
Mainile te reprezintă, iar tu eşti atentă să-ţi asortezi culoarea la starea de spirit şi la outfit-urile pregătite pentru evenimentele din fiecare săptămână. Acum este momentul ca unghiile tale să respire şi să strălucească de sănătate, la fiecare aplicare.

Studiile efectuate pe un eşantion de 500 de femei au condus la următoarele concluzii:
99% au văzut diferente evidente în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul general al unghiilor:
Au simţit că unghiile sunt mai tari şi mai sănătoase după folosirea Breathable timp de o săptămâna
Au experimentat o creştere accelerată a unghiei
Iar 50% au semnalat că Breathable a rezistat mai mult timp pe unghii decât lacul clasic

Breathable by Orly este disponibilă în cele mai chic, catchy şi îndrăzneţe nuanţe, cu Breathable respiri şi cucereşti lumea în acelaşi timp! Descoperă şi tu universul Breathable pe orlyromania sau pe Facebook.com/OrlyRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *