Gallery

Botez cu stil by Mashenka

Designerul Diana Barbur a reusit, prin toate creatiilor sale, sa aduca pe piata o doza consistenta de sensibilitate si de caldura, impletita ideal cu originalitate si creativitate.
Un aspect pe care l-am redescoperit, cu drag, in domeniul cel mai apropiata de sufletul designerului: vestimentatia pentru bebelusi ridicata la rang de arta. Totul prin intermediul noii linii de trusouri personalizate pentru bebelusi: Mashenka Little Princess, pentru un botez plin de stil!

trusouri pentru botez Mashenka

trusouri pentru botez Mashenka

Trusourile se prezinta, practic, sub forma unor adevarate opere de arta: artizanii atelierului coordonat de Diana Barbur pun la punct, cu o minutiozitate de neegalat fiecare detaliu, de la maniera in care sunt asezate piesele in interiorul cutiei si pana la tratarea cartonului cu 3-4 straturi de lac bio, pentru a-i spori rezistenta in timp si pentru a putea fi curatat fara a exista riscul deteriorarii.
In plus, fiecare cutie este pictata manual cu vopsele speciale, tinand cont de tematica botezului, de simbolurile specifice si de dorintele clientilor.

Linia Mashenka Little Princess propune trusouri de botez pentru catolici, dar si pentru ortodocsi, fiecare dintre acestea incluzand piesele necesare pentru biserica si pentru celebrarea ulterioara a evenimentului intr-un cadru festiv.
Rochiile pentru botez si pentru petrecere realizate din matase naturala (inclusiv captuseala), brodate manual cu fir metalic auriu/argintiu si decorate cu dantela, margele sau cristale, prosoape, paturica, botosei, batiste, saculet pentru sapun si bentita/caciulita, toate personalizate cu initialele bebelusului si dispuse intr-o cutie unicat, menita a fi lasata mostenire de-a lungul generatiilor.
De asemenea, la solicitarea parintilor, fiecare piesa vestimentara sau accesoriu, poate fi pastrat in cutii separate, acestea fiind concepute pe comanda si adaptate astfel incat sa raspunda celor mai inalte exigente.

Din momentul stabilirii tuturor detaliilor – numarul pieselor incluse in trusou, stilul, tematica si design-ul abordate – si pana la finalizarea comenzii, durata de executie poate varia intre o saptamana si o luna, functie de gradul de complexitate si de numarul de ore necesar lucrului manual. Pentru linia Mashenka Little Princess, Diana Barbur lucreaza exclusiv custom-made, trusourile de botez personalizate putand fi livrate atat in tara cat si in strainatate.

#Creatiile Mashenka Little Princess sunt disponibile pentru comanda pe adresa de e-mail: mashenkabydianabarbur@gmail.com.
Mashenka By Diana Barbur:
Orders: mashenkabydianabarbur@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/MashenkabyDianaBarbur/
Instagram: http://instagram.com/mashenkabydianabarbur
Atelier: Strada Ecaterina Teodosiu nr.1, Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *